1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. İşgal Askerleri Filistinli Bir Genci Şehit Etti
İşgal Askerleri Filistinli Bir Genci Şehit Etti

İşgal Askerleri Filistinli Bir Genci Şehit Etti

Siyonist İsraik askerleri, Zatera kontrol noktasında Filistinli bir genci şehit ettiler. Gencin infaz edildiği ve yaralandıktan sonra üzerine kurşun yağdırıldığı belirtildi.

03 Haziran 2014 Salı 13:19A+A-

Batı Yaka'nın kuzeyindeki Nablus kentinin güneyinde bulunan Zatera kontrol noktası yakınlarında Filistinli bir genç işgal askerinin açtığı ateş sonucu şehit oldu.

İşgal rejimi kaynakları, Filistinli gencin tabancayla kontrol noktasında bulunan askerlere ateş açtığını ve bir askerin yaralandığını iddia ederken, Filistinli görgü tanıkları bu iddiayı yalanladı ve otuz yaşlarında olduğu tahmin edilen gencin işgal askerlerince soğukkanlılıkla idam edildiğini söyledi.

Filistinli kaynaklar, işgal güçlerinin ilkyardım ekibinin gence müdahalesine engel olduğunu belirtirken, Filistin Enformasyon Merkezi'ne konuşan görgü tanıkları, kontrol noktasından geçmekte olan siyah bir aracın arkasında duran Filistinli gence işgal askerlerinden birinin bağırdığını ve daha sonra askerin iki el ateş ettiğini, işgal askeri ateş etmeden önce herhangi bir silah sesi duyulmadığını, ayaklarından yaralanan gencin üzerine daha sonra işgal askerlerinin kurşun yağdırdığını söyledi.

İşgal rejimi kaynaklarının çatışma iddiasını yalanlayan görgü tanıkları, Filistinli gencin vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığıldığını ve elinde veya etrafında herhangi bir silah görünmediğini, kontrol noktasında bulunan askerlerde ve Yahudi yerleşimcilerde herhangi bir korku ve panik havası olmadığını, bunun da çatışma yaşanmadığının en açık kanıtı olduğunu ifade etti. (FİEM)

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT