1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Irkçılıkta Burcu Köksal gibi ol...
Irkçılıkta Burcu Köksal gibi ol...

Irkçılıkta Burcu Köksal gibi ol...

CHP'li belediyeler mazbatalarını alır almaz mülteci avına çıkma konusunda birbiriyle yarışıyor. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal ise bir mültecinin dükkanını kendi elleriyle mühürledi...

20 Nisan 2024 Cumartesi 17:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Afyonkarahisar'ın CHP'li Belediye Başkanı Burcu Köksal "andımız" olarak bilinen ırkçı metni okuyarak başladığı görevini yalan ve dezenformasyon kampanyalarıyla sürdürmüştü.

Burcu Köksal işini o kadar ciddiye alan bir Belediye Başkanı ki seçim dönemindeki vaatlerini gerçekleştirmek için kimseye ihtiyacı yok. CHP'li belediyeler mazbatalarını alır almaz mülteci avına çıkma konusunda birbiriyle yarışırken Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal ise diğerlerine örnek olmak istercesine mültecilerin dükkanını kendi elleriyle mühürledi...

Köksal'ın "Sığınmacılara ait olduğu tespit edilen iş yerlerini ruhsatları olmadığı için mühürledik. Seçimlerden önce söz verdiğimiz gibi sığınmacıları güzel Afyonkarahisar’ımızdan amasız, fakatsız, lakinsiz göndereceğiz. Esnafımız kan ağlarken bu memlekette ruhsatsız bir şekilde işletme faaliyetinde bulunuyorlar. Buna müsaade etmeyeceğiz." sözleriyle yaptığı paylaşım şöyle:

Burcu Köksal "amasız fakatsız gidecekler" derken nasıl bir öfkeyle hareket ediyor anlamak güç. Bir kimsenin ruhsatsız iş yapması sorun teşkil edebilir ancak dükkanı da elinden alınan bir mülteciden ne yapması isteniyor?

Sokaklarda dilencilik yapmak yerine kendi ekmeğini kazanmaya çalışan zor şartlardaki bir insanı bu şekilde hedef almanın insanlık ve vicdanla uzaktan yakından alakası yok! Burcu Köksal dükkanını elinden aldığı mültecinin önce sokaklara düşmesini ardından ise Türkiye'yi terk etmesini istiyor olabilir. Eğer ki istediği buysa ırkçılıkta yeni bir seviye ile karşı karşıya olduğumuzu görmemiz gerekiyor! 

HABERE YORUM KAT

15 Yorum