1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Irkçılığı siyasal ideolojisinin de ötesinde!
Irkçılığı siyasal ideolojisinin de ötesinde!

Irkçılığı siyasal ideolojisinin de ötesinde!

Sosyal medyada oynadığı oyunlar üzerinden fenomen olduktan sonra CHP’den itibar gören Jahrein olarak tanınan Ahmet Sonuç, sosyal medya paylaşımlarında ‘CHP’li belediyelerin sığınmacılara destek vermesini kabul edilemez’ buldu.

04 Mayıs 2022 Çarşamba 12:19A+A-

HAKSÖZ HABER

Ahmet Sonuç adlı internet fenomeni Jahrein, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarıyla yabancı düşmanlığı, göç karşıtlığı, ırkçılığı ve nefretinin ideolojisinin de ötesinde olduğunu açığa vurdu. 

Sosyal medya hesaplarından gençlere "fikir" verdiği ve "idealist" tavırları nedeniyle sevildiği iddia edilen Jahrein’in ırkçı nefret söylemlerinde parti ayrımı yapmadan eleştiride bulunması kendisini "demokratik" olarak pazarlamasına sebebiyet verirken, İstanbul, Ankara, İzmir gibi şehirlerin CHP’li belediyelerine sığınmacılara dönük söylem ve çalışmalar nedeniyle öfke kusması normal görülüp ilgileri çekti. 

Jahrein sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, "Samimi değilsin! Ekrem İmamoğlu! İnsanlara duymak istediklerini söylüyorsun. Çıkmışsın cb adayı gibi üstünde ismin yazılı otobüsle miting turuna, yöneticisi olduğun şehrin göç politikalarının yaptıklarının tam tersini pazarlıyorsun söylemlerinle. Yemedim. Sana bir daha oy vermem."

"Hayal kırıklığı yaşatmak istemiyorum size ama bu konuda Mansur Yavaş’ın da farkı yok. 30.000 sığınmacı aileye belediye bütçesinden destekte bulunduklarını söylüyor. Bu tip konularda “akp’ye yarar” diye eleştiri yapmazsanız siyasi kendini düzeltmez!"

"Tunç’a hiç girmiyorum zaten. Chp’nin “çorabımızı aday göstersek seçilir” ekolünden İzmir bb’si olmuş adam. Ben bu adamdan razı olan bir İzmirli görmedim daha. Hepsi akpli zaten di mi? Hahahaha" ifadelerini kullandı. 

 

jahrein-1-001.jpgjahrein-2-001.jpgjahrein-3-001.jpg

HABERE YORUM KAT

2 Yorum