1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Irkçılar kendi evlatlarını mı yemeye başladı?
Irkçılar kendi evlatlarını mı yemeye başladı?

Irkçılar kendi evlatlarını mı yemeye başladı?

Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Soner Çam, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ırkçı Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ tarafından darbettirildiğini iddia ederek partisinden istifa ettiğini duyurdu.

25 Eylül 2022 Pazar 14:55A+A-

HAKSÖZ HABER 

Türkiye'de yabancılara ve göçmenlere dönük nefret söylemlerine imza atan, şiddet söylemleri ile kamuoyunu göçmenlere karşı kışkırtan Ümit Özdağ'ın Zafer Partisinden istifalar devam ediyor.

Ümit Özdağ tarafından azmettirilen 20 kişi tarafından şiddete uğradığını belirten Zafer Partisi kurucularından Soner Çam, "Türkiye Cumhuriyeti Devletine baş kaldıran Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, azmettirerek beni ve arkadaşımı 20 kişi ile darbettiler" dedi.

Çam, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ümit Özdağ'ın tuttuğu adamlar tarafından arkadaşı ile birlikte kendilerini dövdürttüğünü söyledi. Çam ayrıca, arkadaşının kanlar içerisindeki fotoğrafını da paylaşarak Ümit Özdağ'ın karakterini afişe etti.

Soner Çam ve partinin Eskişehir İl Başkanlığı üyesi Çetin Davarcı, polis merkezine giderek Genel Başkan Ümit Özdağ'dan şikayetçi oldu.

Soner Çam'ın ilgili sosyal medya paylaşımı,

screenshot-20220925-143023-chrome.jpg

HABERE YORUM KAT

7 Yorum