1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Irkçı İlay Aksoy şebbihalıkta da bir numara!
Irkçı İlay Aksoy şebbihalıkta da bir numara!

Irkçı İlay Aksoy şebbihalıkta da bir numara!

Suriye rejim bombardımanında şehit olan yeni evli kadın İlay Aksoy’a göre terörist!

24 Temmuz 2021 Cumartesi 15:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Suriye’de bir kadın evlendiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Parmağındaki yüzüğün fotoğrafını paylaşan kadın üç gün sonra ise rejim bombardımanında hunharca katledildi.

Suriyeli aktivist Ahmet Hamo bu meşum hadiseyi sosyal medya üzerinden duyurdu. Kadıncağızın şehit edildiğini söyleyen Hamo'nun paylaştığı görseldeki yüzük ile kadının üç gün önce evlilik duyurusundaki yüzük aynı.

klklkl.jpg

Suriye’de buna benzer binlerce hikaye var! Yıllarca evli kalan insanlar, yeni evliler, nişanlılar… İnsanları anılarıyla birlikte beton yığınlarına gömen katil rejim yeryüzünde mutluluk ve umudu yok etmek istiyor!

Katil rejimin katliamlarının ise yılmaz bir savunucusu var. İlay Aksoy isimli mülteci düşmanı utanmaz Haksöz Haber’de daha öncede gündem oldu. İlay Aksoy’u artık diğer ırkçılardan ayıran bir husus var: Rejimin apaçık cürümlerini onun kadar rahat bir şekilde savunabilen kimse yok!

Irkçılıktan sonra şebbihalıkta da bir numaraya oynayan İlay Aksoy’un normal şartlarda insan hakları mahkemelerinde yargılanması gerekiyor ama o kadar adil bir dünyada yaşamıyoruz! Ahmet Hamo’nun yeni evli kadının katledilmesi haberini duyurduğu paylaşımına İlay Aksoy şu şekilde nefret kusuyor:

rtrtrt.jpg

Yeni evli bir kadının katledildiğini nişan yüzüğüne bakarak anlamak yeteri kadar üzücü bir şey. Ancak İlay Aksoy’un düştüğü seviyesizliği görmek üzücü olmanın ötesinde mide bulandırıcı!

Rejim bombardımanında katledilen kadıncağız dünya sınavını bitirdi. Zorluklarla dolu bir hayat yaşadı. Mücrim bir rejimin saldırısı yetmiyor gibi bir de onun destekçisi olan utanmaz katilseviciler tarafından öldükten sonra bile hedef gösterildi. Çektiği sıkıntılar inşallah günahlarına kefaret olur. Onu hedef gösterenlerin ise azabı çetin olacak!

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

9 Yorum