1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Irkçı dayanışması!
Irkçı dayanışması!

Irkçı dayanışması!

Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kimi destekleyeceğini açıklamış!

04 Ağustos 2022 Perşembe 11:45A+A-

HAKSÖZ HABER

2023 seçimleri bütün ülkenin en öncelikli gündemi. Seçimleri doğru yaklaşırken enflasyon ve mülteci meselesi ise tartışma konularının başında geliyor.

Muhalefet partileri mülteciler üzerinden popülist siyaset gütmek için açıktan ırkçı dezenformasyona başvururken bu sayede popüler olan siyasetçi ise Ümit Özdağ. Bunun yanında Kemal Kılıçdaroğlu da dezenformasyonla oluşturulan ırkçı popülizmden faydalanmak için epey uğraşıyor!

Bu ortaklık en nihayetinde seçimlerde de “bir arada” olma kararı almış. Ümit Özdağ, 2023'teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. tura kalması durumunda kimi destekleyeceğini açıkladı. Özdağ, seçimlerin 2. tura kalması durumunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasında kimi destekleyecekleri ile ilgili soruya "Türkiye'nin Erdoğan'ı aşması için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye yanıt vererek Kılıçdaroğlu lehinde fikir bildirdi.

Savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan insanlar üzerinden siyaset üretenler bir ittifak oluşturuyor. "Irkçı dayanışması" olarak tanımlanabilecek bu ittifak Türkiye’yi Suriyeli karşıtlığı üzerinden kendi ideolojik zeminine çekiyor. Kimse kendini kandırmasın! Bu ideolojide Müslümanlara doğru düzgün yaşam hakkı bile yok!

HABERE YORUM KAT

7 Yorum