1. HABERLER

  2. HABER

  3. MAVİ MARMARA

  4. İnsanlık Levent'te İsrail Konsolosluğu'na Akın Ediyor
İnsanlık Levent'te İsrail Konsolosluğu'na Akın Ediyor

İnsanlık Levent'te İsrail Konsolosluğu'na Akın Ediyor

Gazze'ye yardım götüren kardeşlerimizin İsrail savaş gemileri tarafından takip edildiği haberi alınır alınmaz binlerce kişi İsrail Konsolosluğu’na akın etti.

31 Mayıs 2010 Pazartesi 00:00A+A-

SON DAKİKA: Konsolosluk taşlanıyor... İsrail'in gemilere saldırıp 2 kardeşimizi şehit etmesinin ardından Müslümanlar öfkeyle konsolosluğa ve İsrail elçiliğine akın ediyor. İstanbul Levent'te de Ankara'da da arbede yaşanıyor...

İstanbul Levent'te bulunan Siyonist İsrail Konsolosluğu önünde binlerce kişi toplandı. İslami kuruluşların ortak platformu Filistin Dostları'nın çağrısıyla toplanan kalabalık Levent'ten Mecidiyeköy'e kadar uzanıyor. Şu ana kadarki en kalabalık konsolosluk eylemi olan bugünkü eylem ile Gazze'ye yardım filosunu taciz eden İsrail sloganlarla protesto ediliyor.

Duyan herkesin akın ettiği konsolosluk önü Filistin ve Tevhid bayrakları ve Gazze ile ilgili pankart-dövizlerle dolu… Gazzeli kardeşlerimize yardıma giden insanlık filosunun yalnız olmadığının gösterildiği eylemlerin İsrail tacizi sona erinceye kadar devam etmesi bekleniyor.

Ankara'da da Binler İsrail Elçiliği Önünde

Öte yandan bir diğer protesto durağı Ankara'da da binlerce kişi toplandı. Ankara Filistin Dostları Platformu'nun çağrısıyla İsrail Büyükelçiliği önünde toplanan insanlar, İsrail'i protesto ediyorlar.

Viyana'da Protesto Gösterisi

Avusturya'nın başkenti Viyana'da da yaklaşık iki bin kişinin İsrail Elçiliği önünde protesto gösterisi düzenlediği öğrenildi.

Adana'da ABD Konsolosluğu Önünde Toplanıldı

Adana'da da duyarlı insanlar geceden bu yana ABD Konsolosluğu önünde İsrail ve ABD'yi protesto ediyorlar.

HAKSÖZ-HABER

(Net fotoğrafları ve haber ayrıntılarını ekleyeceğiz…)

HABERE YORUM KAT