1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. İnsan içine çıkamaz diyen hangi yüzle çıkıyor!
İnsan içine çıkamaz diyen hangi yüzle çıkıyor!

İnsan içine çıkamaz diyen hangi yüzle çıkıyor!

Devlet Bahçeli, Davutoğlu için, "Söylediklerini açıklasaydık insan içine çıkacak yüzü kalmazdı." demişti. Davutoğlu da kendisine cevap verdi: "Biz Hoca Ahmet Yesevi’nin ahlakıyla ahlaklandık. Ama Sayın Bahçeli dün yalancı dediği Erdoğan ile bugün beraber.

29 Ocak 2021 Cuma 16:45A+A-

HAKSÖZ HABER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün partisinin grup toplantısında, "Serok'un konuşmaya ne hakkı ne de haddi vardır! Biz onun namertliğini iyi biliriz. Koalisyon amacıyla bize geldiğinde söylediklerini açıklasaydık insan içine çıkacak yüzü kalmazdı" demişti.

Davutoğlu da kendisine cevap vererek, "Sayın Bahçeli bizim yaptığımız koalisyon görüşmelerinden bahsediyor. Biz Hoca Ahmet Yesevi’nin ahlakıyla ahlaklandık. Ama Sayın Bahçeli dün yalancı dediği Erdoğan ile bugün beraber.” dedi.

Bahçeli partisinin grup toplantısında, “Tarafı olmadığımız saldırının faili gibi gösterilmek ucuz bir saldırının planıdır. Partimizi kavga ile göstermek hayasızlıktır. Sicili kabarık bir siyasetçinin evinin balkonuna kamera yerleştirip kavga anını kayda aldırması, bana saldırdılar çığırtkanlığına tevessül etmesi bilindik bir numaradır. Tezgahlanmış kara kampanyaya asla teslim olmayız. ABD'de başkanlık devrine denk gelecek şekilde Serok Ahmet'in telaşla harekete geçmesi, sözde gazetenin istismarla yoğrulmuş haberleri; üstelik malum saldırıların gerçekleşme zamanları dikkatle incelenmelidir.” diyerek hem herkesin bildiğini inkâr etmiş hem de şiddet ile alakaları olmadığını iddia etmişti.

Konuşmasında Davutoğlu için de “Serok'un konuşmaya ne hakkı ne de haddi vardır! Biz onun namertliğini iyi biliriz. Koalisyon amacıyla bize geldiğinde söylediklerini açıklasaydık insan içine çıkacak yüzü kalmazdı" ifadelerini kullanmıştı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da, AK Parti Genel Başkanı olduğu dönemde girdikleri 7 Haziran seçimleri sonrasında yürüttüğü koalisyon görüşmelerine ilişkin Bahçeli’nin sözlerine cevap verdi. "Sayın Bahçeli bizim yaptığımız koalisyon görüşmelerinden bahsediyor. Biz Hoca Ahmet Yesevi’nin ahlakıyla ahlaklandık. Ama Sayın Bahçeli dün yalancı dediği Erdoğan ile bugün beraber.” 

Davutoğlu, “Dün en ağır hakaretleri yaptığı Erdoğan ile bugün beraber. Biz milletin hukukunu takip ederiz, ama kimseye hakaret etmeyiz. O görüşmelerde söylediklerimize de oradaki herkes şahittir. Sayın Bahçeli Sayın Erdoğan’a o görüşmede hakaret ederken onu durduran, ‘Ben burada Cumhurbaşkanının hukukunu zedeletmem’ diyen de bendim. Hiçbir şekilde, hiçbir dönemde halkıma da halkımın vicdanında da yalan söylemedim, söylemem de.” dedi.

 

Ahmet Davutoğlu Twitter üzerinden paylaştığı bir video ile Devlet Bahçeli'ye geçmişteki söylemlerini hatırlattı.

 

HABERE YORUM KAT

8 Yorum