1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. İncirlik Katliam Üssü
İncirlik Katliam Üssü

İncirlik Katliam Üssü

İncirlik’in ABD’ye açılmasının ardından Suriye’de koalisyon güçlerinin gerçekleştirdiği ilk saldırıda Atme’de 15 sivil katledildi.

11 Ağustos 2015 Salı 23:12A+A-

HAKSÖZ HABER

Tam 4 yıldır Esed ordusu ve şebbihalarınca katledilen, yetmezmiş gibi IŞİD vahşetine maruz kalan  Suriye halkı şimdi de ABD önderliğindeki koalisyon güçlerinin katliamlarıyla karşı karşıya!

Türkiye’nin İncirlik’in kullanımına onay vermesi üzerine ilk kez İncirlik’ten havalanan Amerikan uçakları sınır kasabası Atme’deki hedefleri vurdu. Daha önce defalarca Esed rejiminin saldırılarına uğrayan yaralı Atme bu kez de Amerikan güçlerince vuruldu. IŞİD’i hedef alacağı söylenene koalisyonun hedefindeki Atme’de kesinlikle IŞİD yok.

Bu operasyon İncirlik’in sadece IŞİD’e değil, Suriye İslami muhalefetine yönelik bir saldırı üssü olacağı endişesinin haklılığını ortaya koydu. Mücahit grupların hedef alındığı bugünkü bombardımanda 15’den fazla sivilin katledildiği öğrenildi.

ABD baskısına boyun eğerek İncirlik’i katillere açan Türkiye’nin bu hareketiyle Suriye halkına açıkça ihanet ettiğini acı ve ibretle izliyoruz!  

Dışişleri: O Uçaklar İncirlik'ten Kalkmadı

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

5 Yorum