1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. İnançlarım gereği karşı çıkıyorum!
İnançlarım gereği karşı çıkıyorum!

İnançlarım gereği karşı çıkıyorum!

Cinsi sapkınlığa karşı dünyanın her yerinden tepkiler yükseliyor!

26 Ekim 2022 Çarşamba 17:10A+A-

HAKSÖZ HABER

ABD’de “eşcinsel” olarak kendisini tanımlayan ve evlenmek isteyen iki kişinin düğün pastasını yapmayı reddeden Cathy Miller, California’daki sapkın gruplar tarafından hedef gösterildi. “Ayrımcılık” suçlaması ile dava da açılan Miller ise geri adım atmadı.

Miller’a destek olmak için Thomas More Vakfı adındaki Katolik grup avukatlarını görevlendirdi ve bir hukuk mücadelesi başladı. Cathy Miller duruşmada açıkça “eşcinsel evliliği” Hristiyan inancına uygun bulmadığını ve inancına aykırı bir şeyi yapmak istemediğini belirtti.

Sapkın grupların bütün çığırtkanlığına rağmen mahkemenin hakimi Eric Bradshaw, Miller’ı haklı buldu, inancı gereği yapmayı reddettiği bir şeyin yasanın ihlaline girmeyeceğini Miller’in inancına aykırı olan bir eyleme zorlanamayacağına hükmetti.

20221025-tastries-bakery-nbcnews.jpg

Miller'in işlettiği pasta atölyesi

Sapkınlığın artan propagandasına karşı insanı ve vicdanı savunanların sayısı da her geçen gün artıyor. Unutmamak gerek ki cinsi sapkınlık yeni bir kimlik gibi insanlığa dayatılıyor. Özel yaşantısındaki ifsad kişiyi ilgilendirirken bugün yaygınlaştırılmaya çalışılan şey ise tüm insanlığın bu zorbalığa boyun eğmesi yönünde… Geriye ise insanın insanlığından bir şey kalmıyor!

HABERE YORUM KAT

1 Yorum