1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. İktidar da helalleşiyor! Sapıklara mavi boncuk mu?
İktidar da helalleşiyor! Sapıklara mavi boncuk mu?

İktidar da helalleşiyor! Sapıklara mavi boncuk mu?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin LGBT diye anılan cinsel sapıklık hakkında sarfettiği olumlu sözler iktidarın ayarlarının tümden bozulduğunu gösteriyor.

16 Kasım 2021 Salı 11:43A+A-

HAKSÖZ-HABER

Muhalefetin ‘geliyoruz’ propagandasını başarılı bir şekilde sürdürmesinin de etkisiyle iktidar çevrelerinde kaygı havası giderek daha ağır basmakta. Bu durum tedbir alma adına bazı olumlu adımlarla birlikte, zaman zaman tümüyle saçma, dengesiz ve yanlış çıkışlara da yol açabiliyor. İşte AK Parti Yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin bir televizyon muhabirinin sorusuna verdiği cevap da bu halin somut göstergelerinden biri oldu.

TV100 adlı kanala konuk olan Mehmet Özhaseki Deniz Tural adlı gazetecinin Sayın Bakanım benim şahsımın direk merak ettiği bir konu var, yani bu konuda sizin görüşlerinizi merak ediyorum. LGBT’li bireylerle ilgili düşünceleriniz nedir?” şeklindeki sorusuna şöyle cevap vermiş:

“Madem Allah yaratmış, hepsinin başımızın üzerinde yeri var! Onu Cenab-ı Hakkın yarattığı bir emanet gibi görmek her kulun vazifesi diye düşünüyorum. Her inançlı insanın işi diye düşünüyorum. Onun dışında bana göre saygı duymak ve tercihlerine sonuna kadar saygılı olmaktan başka elimizden bir şey gelmez.” 

Bu sözler üzerine ne denilebilir ki? Ülkenin, toplumun, gelecek nesillerin sorumluluğunu üstlenmiş bir iktidar yetkilisinin şu usulsüzlüğüne, umursamazlığına, siyaset adına düştüğü acınılası hale bakın!

Size sadece “yazıklar olsun sizin siyaset anlayışınıza, utanın” diyoruz.

HABERE YORUM KAT

17 Yorum