1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. İkna Odası Mucitleri Kimi İkna Edecek?
İkna Odası Mucitleri Kimi İkna Edecek?

İkna Odası Mucitleri Kimi İkna Edecek?

Bütün güzellikler(!) aşkına İslam’ı hayattan silmek için Türkiye’nin her sokağını ikna odasına dönüştüren, Müslümanlara topyekün savaş ilan eden, hepimizi sürüleştirenlerin adayı siz değil misiniz?

20 Haziran 2019 Perşembe 01:37A+A-

Günay Bulut’un Yazısı:

Tüm Türkiye’yi ekran başına toplayan Yıldırım-İmamoğlu müsabakasının muhasebesi bitmeden bir şehadet haberi düştü ekranlara.

Adaylar, seçmenleri ikna edebildi mi? İmamoğlu, soruları program öncesinde moderatörden aldı mı? İmamoğlu nasıl bu kadar pişkince yalan söylüyor? Yıldırım, başkanlığa isteksiz mi? İmamoğlu, hangi yoksulları hangi kaynakla, nasıl doyuracak? Şehzadebaşı’ndan geçen her yoksulun eline para mı tutuşturacak? Belediyenin kırmızı çizgileri var mıdır? Herkesi kucaklamak sahiden mümkün mü? Buradaki herkesin içine hangi gruplar girmiyor? İmamoğlu, İstanbul Belediye Başkanlığı’nın görev-yetki sınırlarının farkında mı? Lafla peynir gemisi yürür mü? Yıldırım’ın makamlar görmüş yerleşik sükuneti İmamoğlu’nun hızlı futbol yorumculuğuna mağlup mu? Sorularına cevap aranırken Muhammed Mursi’nin, Sisi Göstermelik Mahkemesinde şehit olduğu bilgisi dikkatleri Mısır’a çevirdi.

Yazının Devamı >>>