1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. İkiyüzlü Batı'dan İsrail'e yaptırım yok!
İkiyüzlü Batı'dan İsrail'e yaptırım yok!

İkiyüzlü Batı'dan İsrail'e yaptırım yok!

Kudüs'te işgalci İsrail askerleri 12 yaşındaki Filistinli kız çocuğuna şiddet uygulayarak gözaltında aldı. Engel olmaya çalışanları da darp eden İsrail'e sesi çıkmayan aksine destek veren bir Batı'nın insanlığın hayrına olduğunu söyleyebilir miyiz?

01 Mart 2022 Salı 11:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Filistinli genç kız, İsrail askerleri tarafından darp edilerek gözaltına alındı. Görüntü almaya çalışan basına da saldıran işgalci askerlerinin, Rus askerlerinden bir farkı var mı Avrupa için?!

Bir işgalci de Filistin'i yıllardır türlü zulümler, işkenceler, eziyetler ve yerinden etmeler ile ele geçirmeye kendi toprakları kılmaya çalışıyor. Şehirleri bombalıyor, evleri yıkıyor, tarlaları yakıyor, erkekleri hapishanelerde tutuyor, çocukları kız erkek ayırt etmeden darp ederek gözaltına alıyor, sokakta gerçek mermilerle çocukları öldürüyor, hamile kadınları yerlerde sürüklüyor... Rusya’nın Ukrayna işgaline karşı çıkan 'tek dişi kalmış' Batı, işgalci İsrail'e yaptığı zulümler nedeniyle madalya vermeyi, silah satmayı, ortak gaz anlaşması imzalamayı tercih ediyor.

 

 

 

İsrail zulmü ile Rusya zulmü arasındaki en büyük fark, birinin Müslümanlara karşı olmasıdır!

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum