1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. İhvan: Türkiye halkının başı sağ olsun
İhvan: Türkiye halkının başı sağ olsun

İhvan: Türkiye halkının başı sağ olsun

Müslümanlar Kardeşler Teşkilatı deprem sebebiyle destek mesajı yayımladı.

06 Şubat 2023 Pazartesi 16:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye’de yaşanan deprem sebebiyle dünyanın birçok yerinden destek mesajları yayımlanıyor. 50’yı aşkın ülke yardım açıklaması yaparken Müslüman Kardeşler Teşkilatı da taziye mesajı yayımladı.

Zor günde Müslüman halklarla dayanışma içinde olduğunu gösteren Müslüman Kardeşler birliktelik vurgusu yaparak dünyayı yaşanan faciaya karşı duyarlı olmaya davet ediyor.

Müslüman Kardeşler cemaati, yıkıcı depremde hayatını kaybedenler için Türkiye ve Suriye halkına taziyelerini sunuyor.

Müslüman Kardeşler cemaati, bu sabah meydana gelen şiddetli depremde hayatını kaybedenlere şehit mertebesini ve yaralılara acil şifalar ihsan etmesini Cenabı Hak'tan niyaz ediyor. Cemaat bu vesileyle Türkiye ve Suriye halklarına başsağlığı ve taziyelerini iletmektedir. Ayrıca iki onurlu halk ile tam dayanışma içinde olduklarını ifade etmektedir.

Müslüman Kardeşler cemaati, İslam dünyasının halklarına, hükümetlerine, yardım kurum ve kuruluşlarına bu korkunç depremden etkilenen depremzedelere yardım ulaştırmak için acilen harekete geçmeleri çağrısında bulunuyor. Allah Resulü sallallahu aleyhi ve sellem de buyurduğu gibi "Müminler birbiri için aynı duvarın tuğlaları gibidir"

Yüce Allah ülkelerimizi, insanlarımızı ve tüm insanlığı her türlü bela ve musibetlerden muhafaza etsin.

Allah büyüktür, Allah'a hamdolsun…

Müslüman Kardeşler Cemaati
6 Şubat 2023/ 15 Receb 1444 Pazartesi

HABERE YORUM KAT