1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Hukuk devletinde yargı kararı yok sayılabilir mi?
Hukuk devletinde yargı kararı yok sayılabilir mi?

Hukuk devletinde yargı kararı yok sayılabilir mi?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli “KHK'lıların dönüşü mümkün değildir." diyerek ne demek istedi?

02 Eylül 2022 Cuma 15:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Geçtiğimiz gün MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) toplantısı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, KHK'lıların göreve iade edileceğine ilişkin vaadi konusunda, "Gizli kalmış FETÖ'cülük oynamasın, o sevdadan vazgeçsin. KHK'lıların dönüşü mümkün değildir." değerlendirmesinde bulundu.

KHK’lılar çarşaf listelerle memuriyetten uzaklaştırıldılar. Gerçekleştirilen sorgulamalar neticesinde çok büyük bir kısmı hakkında beraat veya takipsizlik kararları verildi. Bu karara göre göreve dönmek isteyen mağdurların sayısı azımsanamayacak kadar çok!

Muhalefet partisinin bu durumun farkında olması onun hanesine artı olarak yazılacaktır. İktidarın ortağı olan MHP’nin Genel Başkanı ise beraat ve takipsizlik gibi yargı kararlarına sırt çevirerek ne yapmak istiyor?

KHK’lılar hakkında FETÖ veya PKK bağlantısı tespit edilse zaten devlet gerekli işlemleri yürütüyor. Bahsettiğimiz isimler idari tasarruf sebebiyle memuriyete dönemeyenler. Geç kalmış adalet, adalet değildir ancak en azından "bir şeydir!" Öyle sanıyoruz ki Bahçeli hiçbir şeyin değişmemesi için her şeyi yapmaya hazır!

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

4 Yorum