1. HABERLER

  2. HABER

  3. Hendekçi Akademisyenlere Karşı İmza Attı, Fişlendi(!)
Hendekçi Akademisyenlere Karşı İmza Attı, Fişlendi(!)

Hendekçi Akademisyenlere Karşı İmza Attı, Fişlendi(!)

PKK/HDP’nin hendek siyasetine destek veren 1100 akademisyenin fişlenip, baskı altına alındığı gündem edilirken, ODTÜ’de Hendek siyaseti karşıtı profesör solcu vandallar tarafından hedefe oturtuldu.

18 Ocak 2016 Pazartesi 20:30A+A-

ODTÜ'de PKK yandaşı 1100 akademisyene karşı hazırlanan bildiriye imza atan profesörün fotoğrafları okulun çeşitli yerlerine asıldı.

Gerçekleştirdiği saldırılarla ve hendek siyaseti ile Kürt halkını tam bir kaosun içine sokan PKK/HDP’ye destek olan 1100 akademisyene katılmayan akademisyenler ise karşı bir bildiri hazırladı.

Hazırlanan bu bildiriye imza atan ODTÜ'lü bir profesör ise sol öğrencilerin hedefi haline geldi. ODTÜ'de görev yapan ve PKK diliyle hazırlanan bildiri karşıtı bildiriye imza atan profesörün fotoğrafları afişe edilerek okulun çeşitli yerlerine asıldı.

Asılan afişlerde şu ifadeler yer aldı; "Akademisyenlerin linç kampanyasının bir parçası olan, bu bildiriye karşı AKP'li yandaş akademisyenler tarafından 'Türkiye için akademisyenler' başlıklı bir bildiri yayınlandı. Prof. Dr. ....... yandaşların hazırladığı 'Türkiye için akademisyenler' bildirisinin imzacılarından biridir"

PKK yandaşı ODTÜ'lü Öğrenci Kolektifi üniversitede görevli olan ve PKK yandaşı 1100 akademisyene karşı hazırlanan bildiriye imza atan profesörün çalışma odasının kapısına da boyalı saldırıda bulundular.

resized_14ebe-a7664dabimg_0734.jpg

HABERE YORUM KAT