1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Hem ırkçı hem de terbiyesiz!
Hem ırkçı hem de terbiyesiz!

Hem ırkçı hem de terbiyesiz!

Tanju Özcan daha önce “yabancılara 10 kat fazla su faturası yansıtalım” önerisi nedeniyle gündeme gelmişti. Özcan, nefret söylemlerinin ardından bu defa da kendisinden yardım isteyen bir kadın ile ilgili imalı sözleri nedeniyle gündeme geldi.

01 Eylül 2021 Çarşamba 14:54A+A-

HAKSÖZ HABER

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan katıldığı bir programda kendisinden yardım isteyen başörtülü bir kadınla ilgili yaşadıklarını imalı ve gayri ahlaki bir tutumla anlatma şekliyle tepki çekti.

Bir programda “tesettürlü” bir kadının “tüp bebek tedavisi” için yanına gelerek yardım talebinde bulunmasını komik ve eğlenceli bulan Özcan nahoş bir üslup ile aktardığı olayda yaşananları şöyle anlattı.

Özcan lakayıt bir şekilde, “Bir açılış yapıyoruz. Ankara’ya döneceğiz. Tesettürlü bir hanım geldi yanıma. “Tanju bey dedi bir konu var konuşabilir miyiz?” dedi. Dedim ki; “Hemen Ankara’ya dönmem gerekiyor. Özel değilse burada anlatabilir misiniz” O kadar çok millet var ki! “Söylerim” dedi “Sıkıntı yok” dedi. “Benim bebeğim olmuyor da bana yardımcı olabilir misiniz?” dedi. “Hanımefendi ben size nasıl yardımcı olabilirim bu konuda?!” dedim. Meğer kadıncağız tüp bebek tedavisi görmek istiyormuş. Ama direk tabi böyle konuya girince. Baktım çevredekiler gülüyor. Bebeğim olmuyor bana yardımcı olabilir misiniz (gülüyor)…”

 

İlgili konuşmasının yer aldığı video,

HABERE YORUM KAT

8 Yorum