1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Helallik istemiş! Siyasilerle nüfuz ticaretine kaldığı yerden devam edebilir!
Helallik istemiş! Siyasilerle nüfuz ticaretine kaldığı yerden devam edebilir!

Helallik istemiş! Siyasilerle nüfuz ticaretine kaldığı yerden devam edebilir!

Hadi Özışık kendince günah çıkartmış!

09 Haziran 2021 Çarşamba 20:11A+A-

HAKSÖZ HABER

Hadi Özışık, Sedat Peker’in yayımladığı videodan sonra ortadan kaybolmuştu. Kendisine ait YouTube kanalında yaşananlar hakkında konuşan Özışık işin özünde günah çıkartmış!

Herkes özür dilediğini ifade eden Özışık “kendisiyle yüzleştiğini” öne sürüyor. “Bütün bunları neden anlattım? Sizin huzurunuzda kendimle yüzleşmeye geldim ve birtakım gerçekleri de anlatmam gerekiyordu. Gazeteci olarak düştüğüm hata bana çok pahalıya mal oldu. Benim ya da kardeşimin bahsedilen konularla ilgili bir girşimim olmadı. Ben bir işgüzarlık yaptım, tüm suçum bu. Vatan, millet sattım gibi ifadeleri reddediyorum. Hesabımı size ve Allah'a veririm, rabbim de şahittir. Bana kızmak ve tepki vermekte haklısınız. Başta Süleyman Soylu olmak üzere herkesten özür diliyorum ama en büyük özrümü sizden diliyorum. Hakkınızı helal edin.”

Konuşmasında Sedat Peker ile ilişkisinin bir gazeteci olarak doğal karşılanabileceğini ancak mesafe sorunu olduğunu söylüyor. Yani mesafeli olsa sıkıntı yokmuş! Ancak Hadi Özışık şu noktayı atlıyor ki  Sedat Peker ile ilişkisini gazeteciliği sebebiyle kurmuşa hiç benzemiyor. Daha önce Soylu ve Peker’i kastederek “İki dostumun arasında kaldım…” diyen Özışık şimdi ise ilişkisini mesleki bir düzeydeymiş gibi gösteriyor. “Organize suç örgütü lideri olsun ya da olmasın hakkında türlü iddialar olan, ülkesini bırakıp kaçan biriyle irtibat halinde oldum ve mesafemi korumadım, bu konuda hatalıyım. Evet gazeteci herkesle irtibat halinde olur ama mesafeyi korumak şartıyla. Ben bu mesafeyi korumadığım için hatamı kabul ediyorum ancak ne kimseyi sattım ne vatanıma milletime ihanet ettim. Bu suçlamayı asla kabul etmiyorum. Hele Süleyman Soylu'ya kumpas kurduğum iddiaların, Sedat Peker ile Süleyman Soylu arasında aracı olduğum rezil iddialarını asla kabul etmiyorum.”

Sayın Özışık sizin sorununuz mesafe sorunu değil, karakter sorunu! Sedat Peker ile yaptığınız konuşmadaki samimi hallerinizi “gazetecilik iştahım kabardı” diyerek izah edemezsiniz. Peker ile yaptığınız görüşmede, “Sen haklısın abi” diyebiliyorken şimdi olayı sadece “mesafemi koruyamadım” düzeyine indirgeyemezseniz. Siz mafya ile devlet arasında “dostluk” ilişkilerini güçlendirmeye çalışan kirli medyayı temsil ediyorsunuz! Helallik istiyorum diyerek işin içinde sıyrılamazsınız!

HABERE YORUM KAT

7 Yorum