1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Hedefinde yine her zamanki gibi Müslümanlar var!
Hedefinde yine her zamanki gibi Müslümanlar var!

Hedefinde yine her zamanki gibi Müslümanlar var!

Ahmet Mahmut Ünlü, Hüda Par hakkında “terör sevici” ifadesini kullanarak bir kere daha karakterini gösterdi!

03 Nisan 2024 Çarşamba 14:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Her fırsatta Müslümanları kamuoyu önünde hedef göstererek kendisine konum edinme peşinde koşan Ahmet Mahmut Ünlü isimli müfteri bu defa da Hüda Par’lı Serkan Ramanlı’ya iftira attı. Van'da DEM Parti'den Belediye Başkanı olarak seçilen Abdullah Zeydan'ın “seçilme hakkı” iptal edilince gerginlik çıktı. Van’ın Belediye Başkanı olarak seçimde ikinci olan aday mahkeme tarafından yetkilendirilince yaşanan bu durum hukuki, siyasi ve ahlaki olarak toplumun farklı kesimleri tarafından tartışılıyor.

Kayyum atamasından farklı olarak bir siyasi partiden alınan yetkinin başka bir siyasi partiye verilmesi ahlaki olarak İslami hassasiyet sahibi çevreleri de rahatsız ederken Hüda Par’dan açıklama geldi.

Van Büyükşehir Belediyesi seçimi yapıldıktan sonra kazanan adaya mazbatanın verilmemesi, halk iradesinin gasp edilmesidir. Aday olma niteliği yok idiyse YSK neden adaylığını kesinleştirdi? Ali Cengiz oyunlarıyla koltuk kapmak, siyasetin düşebileceği en dip çukurdur.” sözleriyle yaşananlara tepki gösteren Batman Milletvekili Serkan Ramanlı hukukçu kimliğiyle atılan adımları “gasp” olarak nitelendirdi.

Serkan Ramanlı’nın açıklamaları da kamuoyu önünde tartışmaya açıkken Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü daha önce “milli değil” dediği Hüda Par için bu sefer “terör sevici” ifadesini kullanarak bir kere daha karakterini gösterdi!

ekran-goruntusu-2024-04-03-124003-imx5.webp

Cübbeli Ahmet’in nasıl bir müfteri olduğunu tüm Türkiye biliyor. Türkiye’de  bir meselenin tüm yönleriyle sağlıklı bir şekilde tartışılması engellemek için Cübbeli Ahmet gibi rezillerin kullandıkları en yaygın yafta “terörist” iftirasıdır. Cübbeli Ahmet’in hedefinde yine her zamanki gibi Müslüman kimselerin olması onun kimlerle beraber olup kimlerde olmadığını da kanıtlamıyor mu?

HABERE YORUM KAT

9 Yorum