1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. HDP Zihinlere de Çukur Kazmakta Kararlı
HDP Zihinlere de Çukur Kazmakta Kararlı

HDP Zihinlere de Çukur Kazmakta Kararlı

Ahlâki erezyon yaşatma çabasındaki HDP’nin ‘sapkın’ tutkusu bitmek bilmiyor. HDP’nin geçtiğimiz ay Diyarbakır’da düzenlemeyi planladığı ancak tepkiler üzerine geri adım attığı LGBTI konferansını bu kez bir dernek üzerinden düzenleyeceği öğrenildi.

15 Mayıs 2016 Pazar 20:54A+A-

PKK ve siyasi uzantısı HDP, Müslüman Kürtlerin yaşadığı Diyarbakır’a homoseksüelleri toplama ısrarından vazgeçmiyor. Yollara kazdıkları çukurlarla Kürtlere hayatı zindan eden HDP/PKK’nın, zihinlere de çukur açma hedefiyle, geçtiğimiz ay düzenleyeceği LGBTI konferansı gelen tepkiler üzerine iptal edilmişti. Israrından vazgeçmeyen çukurcu zihniyetin aynı rezaleti bu defa15 Mayıs’ta hayata geçirmek için harekete geçtiği öğrenildi.

Skandal açıklama, Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği’nden geldi. HDP’ye yakınlığı ile bilinen derneğin sosyal medya hesabından LGBTI konferansının düzenleyeceği bildirildi. Tarihi 15 Mayıs olarak belirlenen sapkın etkinlik Diyarbakır’da bir kez daha infiale neden oldu.

Geçtiğimiz Nisan ayında da benzer skandala kalkışan HDP ve türevleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Sümerpark Kompleksi’nde “Devlet şiddetine karşı özerk mücadele ve LGBTİ hareketi” isimli bir panel düzenleme kararı almıştı. Mübarek üç ayları ibadetlerle geçirmeye hazırlanan Müslüman Kürtler’i sapkın etkinliklere çekme çabasında olan HDP’ye halk büyük tepki göstermiş, bunun üzerine panel iptal edilmişti.

Yeni Akit

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

1 Yorum