1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. “Hastanenin güvenli olduğu söylenince oraya sığındık!”
“Hastanenin güvenli olduğu söylenince oraya sığındık!”

“Hastanenin güvenli olduğu söylenince oraya sığındık!”

Siyonistlerin hastane saldırısına şahit olan görgü tanığı “hastanenin olduğu bilgisi kendilerine verilince hastaneye sığındıklarını” ardından ise hastanenin bombalandığını ifade etti.

18 Ekim 2023 Çarşamba 14:30A+A-

HAKSÖZ HABER

El-Ehli Hastanesi’nde gerçekleştirilen katliam tüm dünyanın gündeminde. Siyonistler katliam hakkında dezenformasyon oluşturmaya çalışırken suçu Hamas’a atıyor. Bütün dünyanın gözüne baka baka yalan söyleyen işgalcilerin gerçekleştirdikleri katliam hakkında ise görgü tanıklarının anlattıkları kan dondurdu.

Al Jazeera canlı yayınına konuşan bir görgü tanığı işgal çetesinin hastanenin çevresini bombalayarak kampüstekileri kaçmak zorunda bıraktığını aktarırken hastanenin güvenli olacağını düşündüklerini “Kızılhaç’tan hastanenin güvenli olduğu” bilgisi alındıktan sonra hastaneye sığındıklarını aktardı.

Bu noktada ise Siyonist zalimler hastaneye toplanan kalabalığın üzerine bomba yağdırdı. Görgü tanığının verdi bilgiler işgalcilerin hastaneyi bombalamak için insanların oraya sığınmasını beklediğini gösteriyor. Siyonist makamlardan yapıldığı ifade edilen “hastanenin garajını vurduk” açıklaması da görgü tanığının verdiği bilgileri teyit ediyor.

Dağınık bir şekilde kampüste bulunan insanların bombalanmayacağı inancıyla hastaneye sığınması makul bir gerekçe. Zira bir hastaneyi vurmak normal şartlarda beklenen bir hamle olmayacaktır. Siyonistlerin yapabileceklerinin hiçbir sınırı olmadığını kanıtlayan bu saldırı aslında işgal çetesinin acziyetinin de göstergesi…

Yaşadığı hezimeti ört bas etmek isteyen İşgalci İsrail insanların güvenli olacağı düşüncesiyle sığındığı mekanları özellikle hedef alarak çaresizliğini kanıtlıyor!

 

HABERE YORUM KAT