1. HABERLER

  2. HABER

  3. 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ

  4. Halk TV Yalan Haber Yayıyor, Sol Çeteler Halka Saldırıyor!
Halk TV Yalan Haber Yayıyor, Sol Çeteler Halka Saldırıyor!

Halk TV Yalan Haber Yayıyor, Sol Çeteler Halka Saldırıyor!

Halk TV canlı yayınında, Malatya'da olmayan bir olayı duyurarak infial yaratmaya çalıştı. Kağıthane’de ise sokağa inen DHKP-C çeteleri halka ateş açtı!

18 Temmuz 2016 Pazartesi 02:28A+A-

HAKSÖZ-HABER

Medyasıyla örgütüyle sol çeteler darbe girişiminin yarattığı ortamdan istifade ederek yalan haberler ve provokatif eylemlerle Alevileri sokağa çekmek ve iç savaş rüyalarına zemin oluşturmak için kolları sıvadılar.

Sadece adı "halk" olan Halk TV’nin, solun uydurduğu bir yalana sarılarak canlı yayından vermesi sol çetelerin kolları sıvadığının bir işareti.

Halk TV, Gezi Parkı olaylarından bu yana üstlendiği "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" görevini yerine getirmeye devam ediyor.

Zamanın Ruhu adlı programda, Malatya'da Alevi mahallesine saldırı yapıldığına yönelik sosyal medya üfürmesine sahip çıkıldı.

Çıkarılan yalan habere bir sosyal medya kullanıcısı böyle tepki verdi:

Öte yandan DHKP-C’nin İstanbul Kağıthane’de sokağa indiği ve halka ateş açtığı öğrenildi.

Haksöz-Haber’in ulaştığı bilgilere göre Kağıthane’nin Nurtepe, AKOM ve İSKİ bölgelerinde provokasyonlar için kolları sıvayan DHKP-C’ye bağlı çeteler darbe karşıtı halkın toplandığı bölgeye ateş açtı.

DHKP-C çetelerinin saldırısı sonucunda bir kamyonetle bölgeye intikal eden darbe karşıtlarından Ramazan Meşe yaralandı. Ramazan Meşe’nin başına isabet eden kurşun sonucunda ağır yaralı olduğu kaydedildi.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

1 Yorum