1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Günün fıkrası: Nevşin Mengü dezenformasyondan şikayet etmiş!
Günün fıkrası: Nevşin Mengü dezenformasyondan şikayet etmiş!

Günün fıkrası: Nevşin Mengü dezenformasyondan şikayet etmiş!

"Herkesi kör alemi sersem sanan" Siyonist propogandacısı Nevşin Mengü dezenformasyondan şikayet etmiş!

19 Ekim 2023 Perşembe 16:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Hamas'ın Aksa Tufanı operasyonu ardından yaşanılan süreçte işgal rejimi adına etki ajanlığına hız kesmeden devam eden Nevşin Mengü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dezenformasyondan şikâyet etti. Fıkra bu kadar!

nev.jpg

Pişkinliğin de böylesi! Tabii Siyonist çetenin katliam dahil her türlü cürmünü örtmek için yapmadığı dezenformasyon kalmayan Nevşin Mengü haklı!  "İnsanların gerçeği aramaması"ndan o şikâyet etmeyecek de kim edecek!

Geçtiğimiz günlerde Siyonistlerin "lağım suyunu" aklamaya çalışan Mengü, tarafsız pozları keserken açıkça vahşeti örtbas etme derdiyle hareket ediyor. Bunu gizleme ihtiyacı da duymayan Nevşin Mengü, sol-seküler kesimde yaygın olan "İslamcının düşmanı kimse benim dostumdur" mantığıyla hareket ediyor olmalı... 

Siyonist vahşet çetesi ile Hamas'ı eşitlemek adalet değil zulümdür! Siyonistlerin tehcir, işgal ve terör süreçleriyle işlediği cürümlerin saklamak isteyenler suçu başkalarına atmaya çalışırken aslında suça ortak oluyorlar! Nevşin Mengü de işgal rejimini aklamak için elinden geleni yaparak aslında "tarafsızlığının" bir tarafı olduğunu izhar ediyor!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum