1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Gülen Medyasından Suriye Direnişine Çamur
Gülen Medyasından Suriye Direnişine Çamur

Gülen Medyasından Suriye Direnişine Çamur

Samanyolu TV'de yayınlanan bol milliyetçilik soslu ajitatif dizisi Şefkat Tepe'de Suriye direnişi ve Nusra Cephesi hedef alındı.

18 Kasım 2013 Pazartesi 00:06A+A-

HAKSÖZ-HABER

Dershane kriziyle AK Parti hükümetine karşı tutumunu iyice sertleştiren Gülen cemaatine mensup televizyon kanalında yayınlanan dizide Suriye direnişine de leke sürülmeye çalışılması gözlerden kaçmadı.

Samanyolu TV’de yayınlanan “Şefkat Tepe” adlı milliyetçi propaganda dozu yüksek dizide Suriyeli direniş grubu Nusra Cephesini terörizm ve katliamlarla özdeşleştirmekle yetinmeyen dizide kimyasal saldırının faturasının da direnişçilere çıkartılması Baas rejimine karşı muhalifleri destekleyen hükümet karşıtlığının geldiği noktayı göstermesi açısından oldukça ibretamiz.

Dizide Suriyeli mücahitlere kaba saba, asayişi olmayan, sivil katili ve terörist milis yapılanma kaftanı biçilerek Suriye direnişine çamur atılmaya çalışılıyor. Aynı dizinin “çözüm süreci”ni hiçe sayan ajitatif ve milliyetçilik soslu vurguları da dikkat çekiyordu.

Esed rejimine atılan bu pasla ilgili Özgür Suriye Haber Ajansı tarafından geniş bir dosya hazırlandı. Söz konusu dosyayı okumak için tıklayınız. >>>

sefkat-tepe-samanyolu-el-nusra.png

HABERE YORUM KAT

11 Yorum