1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Gerçekten “ilelebet” olduğuna inanıyor musunuz?
Gerçekten “ilelebet” olduğuna inanıyor musunuz?

Gerçekten “ilelebet” olduğuna inanıyor musunuz?

Mahir Ünal, Bahçeli tarafından hedef gösterilince AK Parti’den “cevap” geldi!

26 Ekim 2022 Çarşamba 14:50A+A-

HAKSÖZ HABER

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından “cumhuriyet devrimleri” hakkında yaptığı açıklamalar sebebiyle hedef gösterilmişti. Ünal’ın bir kitaptan hareketle yaptığı konuşma Cumhuriyet devrimleri adı altında işlenen cürümleri özetliyordu. Pekala Türkiyelilerin çok büyük bir kısmı tarafından benimsenecek olan bu açıklamalar iktidarın ortağı Devlet Bahçeli tarafından “tarifsiz, talihsiz ve temelsiz yanlışın pençesinde” şeklinde tahkir edildi.

AK Parti’de ise “cevap” gecikmedi. Cevap derken kimse farklı bir beklentiye girişmesin. AK Parti uzunca bir süredir MHP’ye karşı tavır almaktan geri duruyor. Bunun neticesinde ise küçük paydaş tarafından büyük olanın yönünün belirlendiği absürt bir durum ortaya çıkıyor.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “cumhuriyetin” kazanımlarını vurgularken Ünal’a aba altından sopa göstermiş oluyor. Bu durumu gören parti teşkilatlarının MHP’ye karşı nasıl ezik bir tutum içine gireceğini düşünebiliyor musunuz?

1iz.jpg

Vaziyet böyle olunca MHP bir kere daha AK Parti’yi hizaya çekmiş oldu. Cumhuriyetin “ilelebet” süreceğini düşünen Ömer Çelik bir kitaptan hareketle yaptığı açıklamalar sebebiyle Mahir Ünal’ı yalnız bıraktı. Bir şey hariç hiçbir şey “ilelebet” sürmez Sayın Çelik! Statüko kazandı, resmi vesayete karşı direnerek bugünkü konumunu elde eden AK Parti ise son yıllarda olduğu gibi kaybetti! Bir kere daha geçmiş olsun Türkiye!

HABERE YORUM KAT

6 Yorum