1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Gelecek Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı da Kılıçdaroğlu mu?
Gelecek Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı da Kılıçdaroğlu mu?

Gelecek Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı da Kılıçdaroğlu mu?

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin açıklama yaptı.

29 Temmuz 2022 Cuma 12:50A+A-

HAKSÖZ HABER

Yaklaşan seçimlerde en çok tartışılan konu muhalefetin Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı. Artık herkesi fazlasıyla yorsa da muhalefet grubu adayını açıklamamakta ısrarcı.

CHP yetkili isimler yoluyla adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu birkaç kere ilan etti. Son olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba “İttifakın kurucusu ve bugüne gelmesini sağlayan Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Bizim adayımız da Kemal Kılıçdaroğlu.” sözleriyle CHP’nin durduğu yeri gösterdi.

6’lı masada en güçlü parti CHP olmasına rağmen muhafazakar partilerin varlığı tabiri caizse işi yokuşa sürüyor. DEVA Partisi sol-liberal çizgiye epey yakın dururken dindar-muhafazakarların masa içindeki konumunu Gelecek Partisi temsil ediyor.

Aday konusunda Gelecek Partisi’nden gelen yorum ise muhafazakar kesimin “tüylerini diken diken” edecek cinsten.  Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin yaptığı açıklamada "Ortak aday olarak karar verilirse kimse karşı çıkmaz." ifadelerini kullandı.

Muhafazakar dindar seçmenden Kemal Kılıçdaroğlu için oy isterken kolaylıklar diliyoruz...

HABERE YORUM KAT

5 Yorum