1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Gazze’ye gitmek isteyen genç Esed rejiminin eline mi düştü?
Gazze’ye gitmek isteyen genç Esed rejiminin eline mi düştü?

Gazze’ye gitmek isteyen genç Esed rejiminin eline mi düştü?

Gazze’ye destek için yola çıkan Engin Arslan isimli gencin ailesi çocuklarının Şam rejiminin eline düşüp hapsedildiğini söylüyor.

21 Kasım 2023 Salı 11:15A+A-

HAKSÖZ HABER

7 Ekim’de Hamas’ın başarılı operasyonu Siyonist çeteye tarihindeki en büyük mağlubiyetlerden birisini yaşatınca dünya kamuoyu da sevince boğulmuştu. Siyonizm karşıtı atmosferden etkilenen binlerce insan işgal rejimine olan tepkisini göstermek için çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Engin Arslan isimli genç ise olayların başladığı tarihte ailesine “Ben Gazze’ye savaşmaya gidiyorum” diyerek yola çıkmıştı. O dönem basında gündem olan Arslan’dan bir daha haber alınamadı. Gazze’ye destek için yola çıkan Engin Arslan'ın ailesi çocuklarının Şam rejiminin eline düşüp hapsedildiğini ifade etti.

Engin Arslan hakkındaki iddiaların soruşturulması gerekmektedir. Esed rejiminin işgal çetesi ile “savaşmaya” gideceğini söyleyen bir genci hapsetmesi çok olasılık dışı değildir. Arslan’ı Türkiye’ye karşı koz olarak kullanmak isteyecek olan Esed zaliminin hapishanelerinde ise Siyonist çeteninkilerden daha fazla insanlık dışı suçlar işleniyor…

HABERE YORUM KAT

3 Yorum