1. HABERLER

  2. HABER

  3. Gazi Mahallesinde Bir Polis Öldürüldü!
Gazi Mahallesinde Bir Polis Öldürüldü!

Gazi Mahallesinde Bir Polis Öldürüldü!

Gazi Mahallesi'nde, Özarslan'ın cenazesi için toplanan ve dağılmayan gruba müdahale eden polise silahlı saldırı düzenlendi; bir polis hayatını kaybetti.

27 Temmuz 2015 Pazartesi 03:17A+A-

Gazi Mahallesi'nde, PKK operasyonunda ölü ele geçirilen Günay Özarslan'ın cenazesi için toplanan ve dağılmayan gruba müdahale sırasında düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan polis memuru Muhammet Fatih Sivri hayatını kaybetti. 

Alınan bilgiye göre, Gazi Mahallesi 1411. Sokak'taki bir binaya kaçan kişilere gözaltı işlemi yapmak için içeri giren Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Muhammet Fatih Sivri'ye bina içinden silahla ateş edildi. 

Saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişiler kaçarken, Sivri göğsüne isabet eden mermilerle yaralandı. 

Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Sivri, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Saldırıyı gerçekleştiren kişinin yakalandığı ifade edilirken Sivri için İstanbul Emniyet Müdürlüğünde bir tören düzenleneceği öğrenildi. 

İzin iptalleri nedeniyle nişan törenini ertelemiş

Öte yandan, silahlı saldırıda hayatını kaybeden polis memuru Muhammet Fatih Sivri'nin nişanlı olduğu ve eylül ayında düğün yapmayı planladığı kaydedildi. Sivri'nin aile arasında nişanlandığı, izin iptalleri nedeniyle bugün yapmayı planladığı nişan törenini ertelediği belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT