1. HABERLER

  2. HABER

  3. Gazi Mahallesinde Askeri Tören!
Gazi Mahallesinde Askeri Tören!

Gazi Mahallesinde Askeri Tören!

Dün bir polisin öldürüldüğü Gazi Mahallesi bugün DHKP-C’nin gövde gösterisine sahne oldu!

27 Temmuz 2015 Pazartesi 22:06A+A-

HAKSÖZ-HABER

Gazi Mahallesinde 3 gündür süren cenaze gerilimi bugün polisin geri çekilmesiyle sonuçlandı ve cenaze töreni örgütün şovuna dönüştü.

Polisin Bağcılar’da yaptığı operasyon sırasında öldürülen Günay Özarslan adlı DHKP-C’li kadının cenazesi Cemevinde bekletilmekteydi. Dün yaşanan olaylar sırasında bir polis memuru göstericilerin açtığı ateş sonucu öldürülmüştü.

Muhammed Fatih Sivri adlı polis memurunun bugün Emniyet Genel Müdürlüğünde yapılan cenaze töreninde İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok duygu dozu yüksek bir konuşma yapmış ve şehadetin öneminden, kendisinin şehidin yerinde olmak istediğinden falan dem vurmuş ve ‘terörist’lerle mücadelenin süreceğine dair iddialı sözler sarf etmişti.

Bugün AK Parti’nin müstakbel hükümet ortağı CHP’nin 2 milletvekilinin arabuluculuğuyla uzlaşmaya varıldı ve Günay Özaraslan’ın cenazesi Cemevinden kaldırıldı.  Gazi’de yapılan cenaze töreni Emniyet Müdürünün sözlerinin ne kadar gerçekçi olduğunu ispatlamış oldu. Cenaze törenine askeri üniformalarıyla katılan DHKP-C’liler yaptıkları gövde gösterisiyle sadece Emniyet Müdürünün değil,  Başbakan Davutoğlu’nun iddialı sözlerinin de laf olmaktan öteye gitmediğini belgelemiş oldular. 

gazi-mahallesi-gunay-ozarslan-cenaze-toreni-dhkp-c-sov01.jpg

gazi-mahallesi-gunay-ozarslan-cenaze-toreni-dhkp-c-sov03.jpg

HABERE YORUM KAT

7 Yorum