1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Faşist Ümit’in hayatı yalan ve provokasyon!
Faşist Ümit’in hayatı yalan ve provokasyon!

Faşist Ümit’in hayatı yalan ve provokasyon!

Günlerdir Özgür-Der’in kardeşlik eylemine başıboş çomarları aracılığıyla tehdit yağdırtan Ümit Özdağ şimdi de ‘huzur bozulabilir” yalanıyla İçişleri Bakanı’na eylemi iptal etme çağrısı yapıyor!

15 Eylül 2023 Cuma 12:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Ümit Özdağ ve başkanı olduğu Zafer Partisi hiç durmadan ürettiği yalanlarla, sürekli tutuşturmaya çalıştığı tahrik ateşiyle Türkiye’nin huzurunun, güvenliğinin önünde öncelikli tehdit konumuna gelmiş durumda. Sosyal medyada kurguladıkları yalanlar ve sokaklara taşırdıkları iğrenç eylemler Türkiye’yi İslam dünyasında zor duruma soktu. Türkiye’ye hem itibar hem de ekonomik gelir kaybettirdi, daha önemlisi de toplumu huzursuzluğa sürükledi. Kardeşlik iklimini kirletti.

Tüm bu gelişmelere karşı Özgür-Der’in kardeşlik çağrısıyla duyurduğu eylem çağrısı karşısında da aynı faşist çeteler saldırıya geçip provokasyon ortamı oluşturmaya çalıştılar. Sosyal medya üzerinden aptalca ve içi boş tehditlerle ortamı gererek eylemi engelleme çabasına giriştiler.

Ve nihayet Ümit Özdağ bugün asıl niyetlerini ortaya döktü. Sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya yaptığı çağrıyla Özgür-Der’in eyleminin huzuru bozacağı gerekçesiyle iptal edilmesini talep etti. Hiç kuşkusuz bir yandan çomarları aracılığıyla huzursuzluk ortamı oluşturup, gerilim üretip ardından “huzur bozulabilir” yaygarası koparmak tam da ırkçı-faşist Ümit Özdağ tiynetindeki tiplere yakışır bir tutum.

Ümit Özdağ’a söylenecek fazla bir şey yok: Köpekler istedi diye gökten kemik yağmaz!

HABERE YORUM KAT

4 Yorum