1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Faşist Güruha Gözaltı Operasyonu Devam Ediyor!
Faşist Güruha Gözaltı Operasyonu Devam Ediyor!

Faşist Güruha Gözaltı Operasyonu Devam Ediyor!

Adana'daki Suriyelilere yönelik provokasyonla ilgili gelişmeler yaşanıyor. Gözaltı sayısı 138'e çıktı.

22 Eylül 2019 Pazar 18:36A+A-

Adana'da, 11 yaşındaki erkek çocuğuna taciz iddiasının ardından sosyal medya paylaşımlarıyla halkı galeyana getirip, Suriyelilerin işyerleri ve evlerine zarar verilmesine neden olan kişilere yönelik operasyonlar sürüyor. Olayla ilgili 98 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltı sayısı 138'e yükselirken, şüphelilerden bazılarının sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla halkı provoke ettiği, bazılarının ise Suriyelilere ait ev ve iş yerlerine zarar verdiği bildirildi.

Halkın sokağa çıkıp, Suriyeli vatandaşların mallarına zarar verilmesine neden olan provokatör paylaşımlarda bulunduğu öne sürülen kişiler, Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince gece saatlerinde tek tek tespit edildi. Söz konusu paylaşımları yapan 5'i kadın, 40 kişinin gözaltına alınmasının ardından çalışmalara devam edildi.

GÖZALTI SAYISI 138'E YÜKSELDİ

Polis ekiplerince, devam eden soruşturma kapsamında, 3 gün içinde, farklı tarihlerde olayla ilgili olarak 98 kişi daha gözaltına alındı. Yapılan operasyonlarla gözaltına alınan şüphelilerden bazılarının sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla halkı provoke ettiği, bazılarının ise yabancılara ait ev ve iş yerlerine zarar verdiği bildirildi. Gözaltı sayısı 138’e yükselirken, sorguları tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Bu arada polisin gözaltına aldığı 37 suç kaydı bulunan A.K., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Konu ile alakalı sitemizde yer alan haberler:

 

HABERE YORUM KAT

9 Yorum