1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Evet ortada bir provokasyon var ama acaba kim yapıyor?
Evet ortada bir provokasyon var ama acaba kim yapıyor?

Evet ortada bir provokasyon var ama acaba kim yapıyor?

Sürekli iktidarı kutuplaştırma siyaseti izlemekle suçlayan muhalefet partilerinin uyduruk hadiselere  “saldırıya uğradık” feryadıyla tutunmaya çalışması neyin göstergesidir?

06 Nisan 2023 Perşembe 13:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Muhalif parti sözcülerine ve medya organlarına bakılırsa Türkiye’de siyaset alanının iktidarın despotik yönetiminden öte sistematik saldırıları ile de baskı altına alınmaya çalışıldığını hemen anlarsınız. İşte ardı ardına yaşanan vahim eylemler de zaten bu durumu hiçbir tartışmaya gerek kalmaksızın ortaya koymuyor mu? Nitekim, İYİ Parti İl binasına yönelik dehşetli, büyük tahribe yol açan acımasız saldırının üzerinden daha birkaç gün geçmişken şimdi de CHP il binası ağır bir saldırıya uğradı! Böylesi korkunç bir saldırı karşısında bir kere daha tüylerimizin diken diken olmaması ne mümkün!!!

Gerçekten komik bile denilemeyecek, rezalet bir durum var ortada. Hiç durmadan iktidarı mağduriyet siyaseti izlemekle eleştiren muhalefet adeta ‘mağduriyet seansları’na çıkmış halde. Bunun için olmadık şeylere sarılıyor, hayaller kurup, öcüler görüyor.

Geçtiğimiz haftayı İYİ Parti il binasına yönelik olduğu iddia edilen ‘cama kurşun değme’ hadisesiyle geçirenler bu hafta için de bir malzeme buldular. Neymiş, CHP il binasına yakın bir yerde beş-altı el ateş açılmış. Hani sürekli normalleşmeden söz ediyorlar ya! Sormak lazım, gece yarısı İstanbul gibi devasa bir metropolde havaya ateş açılması gibi sıradan bir magandalık fiilinden siyasi suikast senaryoları çıkartmaya çalışan bir kafayla mı Türkiye normalleşecek?

Fail yakalanır beğenmezler. Olayın nasıl gerçekleştiği ortaya konulur inanmazlar. Şüphe, daha doğrusu vesvese yaymayı meslek edinenler illa da “tehlikenin farkında mısınız?” repliğini tekrarlamaya bayılırlar. İlginç olan şu ki bu kadar despotik, her şeye hakim bir güç olduğunu iddia ettikleri iktidarın muhalefete baskı yapmak için böyle dandik eylemler organize edebileceğini ileri sürmekten de çekinmezler.

Üstelik bu kafaya bakılırsa, karşımızda öyle bir iktidar var ki ‘organize ettiği bu tür saldırıların kimin işine geldiğini, bu saçma sapan gündemlerin kime malzeme teşkil ettiğini göremeyecek kadar da kör hem de!

Sadece şu manşetlerle düşünmek, gelişmeleri yorumlamaya kalkmak bile insanları ahmaklaştırmak için yeterli değil mi sizce?  cum.jpg

karar-003.jpg​​​​​​​​​​​​​​

HABERE YORUM KAT

3 Yorum