1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Esed’in Uçakları İdlib’de Katliam Yaptı (VİDEO)
Esed’in Uçakları İdlib’de Katliam Yaptı (VİDEO)

Esed’in Uçakları İdlib’de Katliam Yaptı (VİDEO)

Suriye’de Esed güçlerinin katliamları sürüyor. Dün 126 kardeşimiz hayatını kaybederken, İdlib'de katliam yaşandı.

15 Temmuz 2013 Pazartesi 18:00A+A-

HAKSÖZ-HABER

İdlib’in köylerine yapılan hava bombardımanında 6'sı çocuk, 8'i kadın olmak üzere 29 kardeşimiz hayatını kaybetti. Muhaliflerin bugün bir karakolu hedef aldığı bombalı eylemde ise 10’u polis 13 kişi öldü.

Esed birliklerinin katliamlarına bir yenisi daha eklendi. İdlib’e bağlı Mğara adlı köye yapılan hava bombardımanında 29 kişi katledildi.

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi’nden yapılan açıklamada Esed’e bağlı savaş uçaklarının İdlib’in kuzeybatısındaki Mghara köyüne yaptığı bombardımanda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği duyuruldu. İftar öncesi gerçekleşen katliamda hayatını kaybedenler arasında en az 8 kadın ile 6 çocuk bulunuyor.

Yine aynı bölgede bulunan Al Bara 6, Basamis’te 4, Kfar Nabl’da 3 ve İblin köyünde de 3 kişi hava bombardımanlarında hayatını kaybetti.

Dünkü Saldırılarda 126 Kardeşimiz Katledildi

Esed güçlerinin Suriye genelinde düzenlediği dünkü saldırılarında 126 kardeşimizin katledildiği öğrenildi. Yerel Koordinasyon Komiteleri (LCC) ölenlerin 16’sının çocuk; 7’sinin kadın olduğunu açıkladı…

LCC’nin verdiği bilgilere göre 37 kişi İdlip’te, 35 kişi Şam ve kırsalında, 21 kişi Humus’ta, 10 kişi Halep’te, 9 kişi Dera’da, 5 kişi Hama’da, 4 kişi Rakka’da, 4 kişi Deyr ez-Zor’da katledildi.

ŞAM KIRSALI / MU'ADDAMİYE

İDLİP / MĞARA

HABERE YORUM KAT

7 Yorum