1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Esedçi Büstani ile ırkçı Özdağ'ın kirli işbirliği
Esedçi Büstani ile ırkçı Özdağ'ın kirli işbirliği

Esedçi Büstani ile ırkçı Özdağ'ın kirli işbirliği

Her dönem ırkçı-faşist provokasyonlarla öne çıkan Ümit Özdağ, yeni kirli planlar devreye sokmak üzere Esed/Baas rejiminin uzantılarından Deniz Büstani'yle buluştu.

09 Haziran 2023 Cuma 00:29A+A-

HAKSÖZ HABER

038629ec-0a34-4a2d-8d48-0bbb63c55e69.jpg

Esed rejiminin üst düzey yöneticisi Halaf Muftah’ın damadı olan Deniz Büstani, Suriyeli sığınmacılara nefret kusan ırkçı Ümit Özdağ ile görüştü.

Türkiye’deki mülteci düşmanlarının bilgi kaynağı olan Deniz Büstani, bunlardan İlay Aksoy, Hande Karacasu ve Ümit Özdağ gibilerle görüşmeler gerçekleştiriyor. Deniz Büstani Nusayri Cuntası adına Türkiye'de lobicilik faaliyeti yürüten, CHP'den ırkçı-faşist çevrelere kadar temas ve bağlantı hatları kurarak muhacir düşmanlığını organize eden en kritik isimlerden biri olarak biliniyor.

Esed rejiminin yılmaz savunucusu olan Büstani, son olarak Suriyeli sığınmacılar karşıtlığı yapan Ümit Özdağ ile görüştü.

Deniz Büstani ve Esedçi kayınpederinin Türkiye’ye ve Türkiye askerlerine yönelik çirkin ifadeleri bulunuyor. Ancak, Türk milliyetçisi olduğunu söyleyen Ümit Özdağ, Esed rejiminden yana olduğu için Türkiye’ye düşmanlık yapan Deniz Büstani ile bir araya gelmekten geri durmuyor.

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

2 Yorum