1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Esed, Sivil Otobüs Bombaladı: 10 Çocuk, 5 Kadın Öldü
Esed, Sivil Otobüs Bombaladı: 10 Çocuk, 5 Kadın Öldü

Esed, Sivil Otobüs Bombaladı: 10 Çocuk, 5 Kadın Öldü

Beşşar Esed, Suriye halkını katletmeye devam ediyor. Deyr ez-Zor’da bir savaş uçağının vurduğu otobüste 10'u çocuk 15 sivil feci bir şekilde can verdi.

04 Eylül 2014 Perşembe 15:04A+A-

HAKSÖZ-HABER

Suriye’de Esed rejimi çocukları ve kadınları katletmeye devam ediyor. Baas ordusuna ait savaş uçağının, Deyr ez-Zor kentinde yolcu otobüsüne düzenlediği saldırıda 10'u çocuk 15 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Diğer 5 kişinin de kadın olduğu ve hayatını kaybedenlerin tamamının 3 aile mensubu olduğu ifade edildi.

Suriye Genel Devrim Konseyi (SRGC), savaş uçağının, muhaliflerin denetimindeki Şule (Shoula) bölgesinde bir yolcu otobüsünü bombaladığını ve saldırıda 15 kişinin hayatını kaybettiğini, çok sayıda yolcunun da ağır yaralandığını açıkladı.

Öte yandan Suriye Yerel Koordinasyon Komiteleri (LCC) de rejim güçlerine bağlı Şebbiha milislerinin Hama'nın Tel Hezne köyünde 11 kişiyi, başlarını keserek infaz ettiğini duyurdu.

İşte otobüs katliamında hayatını kaybeden çocuk ve kadınların isimleri:

Ayşe Ahmad Al-Zoubi, Yara Al-Omar, Nura Al-Omar, Aryam Al-Omar, Ayman Al-Omar, Ayham Al-Omar, Kawthar Al-Ali Al-Mekhlef, Amina Al-Ali Al-Mekhlef, Saif Ali Al-Mekhlef, Hanaa Ali Al-Mekhlef, Ayham Al-Hasan, Merve Al-Hammadeh…

deir-al-zor-deyruz-zor-syria-suriyeli-cocuklar-katliam-massacre-shoula.jpg

HABERE YORUM KAT