1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Esed rejiminin ayırdığı baba ile kız 12 yıl sonra bir araya geldi!
Esed rejiminin ayırdığı baba ile kız 12 yıl sonra bir araya geldi!

Esed rejiminin ayırdığı baba ile kız 12 yıl sonra bir araya geldi!

Suriye’de binlerce aile mülteci durumuna düşerek ayrılmak zorunda kaldı!

23 Haziran 2021 Çarşamba 16:58A+A-

HAKSÖZ HABER

Esed rejiminin sebep olduğu insanlık trajedisi her geçen gün artıyor. Her gün sosyal medyaya Esed zulmünden kaynaklı acı bir hikaye düşüyor.

Rejimin Suriye halkına yaşattıkları kimyasal ve konvansiyonel katliamların ötesinde… Esed rejimi ve destekçileri İran, Rusya binlerce Suriyeliyi katlettiler. Kadın, çocuk, yaşlı demeden işlenen savaş suçları sebebiyle kendini savunacak durumda olmayan Suriyeliler için mülteci olmak dışında yapacak bir şey yoktu!

Kızı Türkiye’ye sığınmış olan bir babanın 12 yıl sonra İstanbul’da kızına kavuşma görüntüleri geçtiğimiz gün sosyal medyaya düştü. Dakikalarca birbirine sarılan baba-kız mutluluktan ne yapacaklarını bilemez hale geliyorlar… Bu insanlara yaşattıklarından dolayı bile insan rejim hakkında ne söyleyeceğini bilemiyor!

12 yıl sonra birbirine kavuşan baba ile kızının yaşadıkları acı bir nebze dindi. Ancak Suriyeliler aynı zulmü yaşamaya devam ediyorlar. İki gündür İdlib’e yönelik rejim saldırılarında masum insanlar katledilmeye devam ediyor. Bu sabah gerçekleşen bir saldırı Suriyeli aileyi kahvaltı sofrasında vurdu!

e4j-ok6xoayc2nd.jpg

Suriyelilerin yaşadıkları onca zulme rağmen siyasiler ve medya mültecileri hedef almaya devam ediyor. Ana muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu ellerine geçen ilk fırsatta Suriyelileri bu vahşete yollayacağını ifade ediyor!

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

2 Yorum