1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Esed-İran-Rusya Cephesinin Zalim Ablukası Ümâme Bebeği Öldürdü!
Esed-İran-Rusya Cephesinin Zalim Ablukası Ümâme Bebeği Öldürdü!

Esed-İran-Rusya Cephesinin Zalim Ablukası Ümâme Bebeği Öldürdü!

Esed katilinin İran ve Rus ortaklarının gözetiminde Doğu Guta’da bir sindirme aracı olarak kullandığı insanlık dışı abluka Suriyeli masum çocukların ilaçsızlıktan ve açlıktan ölmesine sebep olmaya devam ediyor.

31 Ocak 2018 Çarşamba 14:26A+A-

HAKSÖZ-HABER

Suriye’de bir yandan “gerginliği azaltma” bölgeleri adı altında ortaya konulan projeyi sözden ibaret bırakan zalimane bombardımanlar, öbür yandan da dize gelmeyen insanları açlıkla imtihan etme uygulamaları tüm hızıyla devam ediyor. Esed, Rus ve İran katliam koalisyonunun savaş suçları kesintisiz olarak sürüyor ama katiller bir yandan da Astana, Soçi benzeri diplomatik zeminlerde sergilenen barış tiyatrosu oynamaktan da geri kalmıyorlar.

Zalimlerin mazlumların kaderini belirlemek amacıyla masaya oturduğu Soçi toplantısında işbirlikçi tetikçi bir caniyi, Mihraç Ural’ı bile ağırlamaktan utanmayanların barış tiyatrosu süre dursun; Suriye’de en büyük şer cephesi olan İran-Esed-Rusya’nın uygulamaya soktuğu abluka çocukların canına mal olmaya devam ediyor.

1,5 Yaşındaki Ümâme Bebek Yetersiz Beslenme ve İlaç Yokluğundan Can Verdi!

Kuşatma altına alınan, açlıkla imtihan edilen Doğu Guta halkı 1,5 yaşındaki Ümâme bebeği şehit verdi. Esed katilinin ortakları İran ve Rusya’nın gözetiminde imzasını attığı son savaş suçu Ümâme bebeğin yetersiz beslenme ve ilaçsızlıktan ölümü oldu.

umame-dervis-bebek---ilacsizlik-ve-acliktan-olum.jpg

Doğu Ğûta'nın Cisrîn beldesinde 1,5 yaşındaki Ümâme Dervîş isimli kız çocuğu ilaç yetersizliği sebebiyle hayatını kaybetti!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum