1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. "Erkan Oğur'un yaptığı riyakarlıktı bence"
"Erkan Oğur'un yaptığı riyakarlıktı bence"

"Erkan Oğur'un yaptığı riyakarlıktı bence"

İbrahim Kalın'ın evinde müzisyen Erkan Oğur ile birlikte bağlama çaldıkları video kaydına ilişkin eleştirileri yanıtlayan Muhlis Berberoğlu, "Erkan abinin verdiği cevaba kesinlikle katılmıyorum, çok büyük bir faciaydı. Riyakârlık yani o" dedi.

19 Mart 2022 Cumartesi 15:55A+A-

HAKSÖZ HABER

İbrahim Kalın ve Erkan Oğur’un birlikte yapmış oldukları müzik muhalif kesimin tepkisini çekmiş hem Erkan Oğur’a hem de İbrahim Kalın’a yönelik linç söylemine başvurulmuştu. Erkan Oğur gelen eleştiriler sonrası geri adım atmış, “Çalışmaya katıldığınız için bir eleştiri bekliyor muydunuz?” sorusuna, “İçimin bir köşesi cız etmişti, benim ne işim var diye. Belki benim de hatam olmuş olabilir, böyle bir şeyi kabul etmek” yanıtını vermişti. İbrahim Kalın da bu sözler için, “"Keşke zorba saldırıların karanlık gölgesi bu güzelliğin üzerine düşmeseydi” diyerek Oğur’un tavrını hoş bulmadığını ifade etmişti.

Aradan geçen ayların ardından bugün müzisyen Muhlis Berberoğlu T24’te Ayşe Güven’in sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın evinde müzisyen Erkan Oğur ile birlikte bağlama çaldıkları video kaydına ilişkin olarak yöneltilen eleştirileri yanıtlarken, "Siyaset değil müzik yapmayı tercih ettiğini" söyledi.

"İbrahim Kalın ile bağlama çaldım diye linç edilmem bence çok büyük bir faşistlik” diyen Berberoğlu, İbrahim Kalın'ın klibinde de çalan müzisyen Erkan Oğur'un açıklamaları için de, "Erkan abinin verdiği cevaba kesinlikle katılmıyorum, çok büyük bir faciaydı. Riyakârlık yani o." dedi.

HABERE YORUM KAT