1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Emperyalizmin Nonoşlaştırma Projesi
Emperyalizmin Nonoşlaştırma Projesi

Emperyalizmin Nonoşlaştırma Projesi

Cinsel sapıklığa CHP ve HDP tarafından verilen destek için ne söylesek az olur. Batının diplomatların kanatları altında İslami ve insani değerlere savaş açan CHP ve HDP’lilerin nasıl bir ahlak ve toplum tasavvuruna sahip oldukları ortada duruyor.

02 Temmuz 2015 Perşembe 03:08A+A-

Kenan Alpay / Haksöz Haber

Tepeden tırnağa ahlaksız skandallardan ibaret bir medya figürü olan Lady Gaga "İstanbul? Bu "liderler" kim? Kutlama yapan masum, mutlu insanlara saldırmayı kesin. Bu delilik. Bu insanlık dışı" ifadeleriyle tepki gösterdi. İstanbul’daki ABD Konsolosluğuna asılan destek bayraklarının yanı sıra Barack Obama da LGBTİ kimlik mücadelesine atfen ‘onur’ bildirgesi yayınladı. Fiili/eylemsel destek için kendisi de bir eşcinsel olan ABD İstanbul Başkonsolosu Charles F. Hunter İstiklal caddesindeki yürüyüşe katıldı. Ayrıca İngiltere’nin İstanbul Başkonsolusu Leigh Turner’de hem yürüyüşe katıldı hem de LGBTİ mücadelesine Birleşik Krallık tarafından verilen desteği beyan eden bir rapor yayınladı.

CHP, Sezgin Tanrıkulu ve Mahmut Tanal gibi milletvekilleriyle HDP ise Sezai Temelli, Filiz Kerestecioğlu ve Beyza Üstün gibi milletvekilleriyle sapkın cinsel kimlik temsilcileriyle birlikte yürüyüşe katıldılar. ABD ve İngiliz diplomatlarla CHP ve HDP’li vekiller, İstanbul’daki teşkilat ve kadroları, Stalinist ve Troçkist soldan Kemalist ve liberal sola kadar epeyce geniş bir skalada gösteri için harekete geçenlerin ‘onur yürüyüşü’ dedikleri şey nedir, neyi hedefler? Homoseksüel olmanın, transseksüel kimliğe sahip olmanın, en çirkin ve iffetsiz değerlere sahip çıkmanın ahlaki ve siyasi literatürdeki ismini, sıfatını, misyonunu iyi tespit etmeye mecburuz.

Yazının Devamı >>>

Etiketler : , , ,