1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. El-Kassam Tugayları: İşgalci Düşmana Darbe Vurmak İçin Kapılar Açık
El-Kassam Tugayları: İşgalci Düşmana Darbe Vurmak İçin Kapılar Açık

El-Kassam Tugayları: İşgalci Düşmana Darbe Vurmak İçin Kapılar Açık

​​​​​​​İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, Ahmed Nasr Cerrar'ın işgal güçlerince şehit edilmesinin ardından daha çok direniş eylemi gerçekleştirileceği tehdidinde bulundu.

07 Şubat 2018 Çarşamba 00:29A+A-

İzzeddin El-Kassam Tugayları, 6 Şubat Salı günü konuyla ilgili yayınladığı bildiride, işgalcilere her alanda kötü haberleri olacağını ifade ederek, Filistin halkının kahramanlarının önünde kapıların sonuna kadar açık olduğunu ve işgalci düşmana acı verici darbeler vuracaklarını söyledi.

El-Kassam Tugayları, şehit komutanlarından Nasr Cerrar'ın oğlu Ahmed'in işgal güçlerine kök söktürdüğünü ve işgal güçlerine karşı direnişte örnek alınacak bir simge haline geldiğini ifade etti.

Ahmed ve arkadaşlarının işgal ordusunun imajını yerle bir ettiklerini bildiren El-Kassam Tugayları, Cenin'deki kahramanların damarlarında direniş aktığını gösterdiklerini belirtti.

El-Kassam Tugayları, "Bu düşman ancak bu dilden anlıyor. Cinayetlerine sadece bu şekilde cevap verilebilir" dedi.

Havat Gilad Yahudi Yerleşkesi yakınlarında gerçekleştirilen eylemden sonra işgal güçlerinin Ahmed Nasr Cerrar'ın peşine düştüğünü hatırlatan El-Kassam Tugayları, Filistinli direnişçinin Cenin'e bağlı El-Yamun beldesinde bu sabah erken saatlerde yaşanan çatışmada şehit olduğunu açıkladı.

dvywvxswsai_2xm.jpg

FİEM

HABERE YORUM KAT

1 Yorum