1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Ebu Ubeyde’nin sesinden bile korkuyorlar…
Ebu Ubeyde’nin sesinden bile korkuyorlar…

Ebu Ubeyde’nin sesinden bile korkuyorlar…

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde’nin konuşması Batı Şeria’da cami hoparlörlerinden yayınlanınca işgalciler ne yapacaklarını bilemediler.

03 Kasım 2023 Cuma 15:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Ebu Ubeyde ismi silahlı bir hareketin sözcüsü olmanın çok ötesinde çağrışımlara sahip. Vicdan sahipleri için zulme karşı direnişin sembollerinden birisi olan Ebu Ubeyde zalimler içinse korku ve paniğe sebep oluyor. 

Yüzü Filistin’in kırmızı-beyaz poşusu ile sarılı olan bu adamın sadece gözleri ve elleri görülebiliyor. Yaptığı konuşmalarla bütün bir dünyaya hitap eden Ebu Ubeyde’nin kimliğini tanımak ise sadece sesi ile mümkün oluyor… Zalimleri en fazla dehşete düşüren şey ise şüphesiz onun sesini duymak!

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde’nin konuşması Batı Şeria’da cami hoparlörlerinden yayınlanınca işgalciler ne yapacaklarını bilemediler. Filistin halkının Kassam’ı bağrına basmış olması kabul edemeyen Siyonistler cami hoparlörlerine ateş ederek Ebu Ubeyde’yi susturmaya çalıştılar.

Bir sese ateş etmek işgalcilerin ne kadar acınası halde olduklarını kanıtlıyor. Hamas’ın tekerlekli sandalyeye mahkum olan bir isim tarafından kurulduğu unutulmamalı. Şimdi ise sadece gözleri ve elleri görülebilen bir adam işgalcilere dehşet saçıyor. Bu savaşı kimin kazandığını görmek için ibretlik bir tablo!

HABERE YORUM KAT

2 Yorum