1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Doğrulanmış iddiaların arasına yalan karışmasın!
Doğrulanmış iddiaların arasına yalan karışmasın!

Doğrulanmış iddiaların arasına yalan karışmasın!

Süleyman Soylu BirGün gazetesinin, “Ruhsar Pekcan için kiralanan konuta tadilat için de 380 bin lira harcanmış” haberine yalan ve iftira karşılığı ile tepki gösterdi.

01 Mayıs 2021 Cumartesi 11:34A+A-

HAKSÖZ HABER

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, BirGün gazetesinin "Ruhsar Pekcan için kiralanan konuta tadilat için de 380 bin lira harcanmış" haberine, "PKK’lı Birgün Gazetesi, Hem yalan söylüyorsun, hem iftira atıyorsun... Bakanlığın tahsis ettiği konutun, sanki Sn. Ruhsar Pekcan’ın konutu gibi yansıtılması, "Linç kampanyasında ben de olayım." perişanlığıdır!" ifadeleri ile tepki gösterdi.

İçişleri Bakanı Soylu’nun bu tepkisi yerinde bir tepki olarak kayıtlara geçerken insanların aklına, “Peki o zaman önceki iddiaları yalanlamadığınıza göre onlar doğruydu herhalde” diye bir düşünce geliyor. Bu düşünce de Ruhsar Pekcan’ın görevden azledildiği güne kadar uzanıyor.

Görevden azledilen ve hakkında onlarca iddia ortaya atılan, açıkça devleti dolandırdığı iddia edilen kişinin ne kendisi ne şirketi ne de eskiden bakanlığını yaptığı hükümetten bir cevap gelmiyor. Bugün ise Süleyman Soylu açıkça bir iddianın yalan ve iftira olduğunu belirterek gündemi bildiğini ve olayları takip ettiğini gösteren bir açıklamada bulunuyor.

Şayet o iddialar doğruysa –ki eski bakan dahi kimi iddiaları doğruluyor- iktidarın tüm unsurları ile kendisini bu konuda sessizliğe gömmesi ne anlama geliyor?

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın evinin tadilatının masraflarına dair tweeti, 

soyluuu.jpg

HABERE YORUM KAT

5 Yorum