1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. “DEVA” bulunamayan çirkeflik!
“DEVA” bulunamayan çirkeflik!

“DEVA” bulunamayan çirkeflik!

DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Bilal Çelik sosyal medyadaki bilgi kirliliğine bir yenisini daha ekledi.

08 Ağustos 2023 Salı 18:45A+A-

HAKSÖZ HABER

DEVA Partisi kurulduğundan günden beri ne yapmaya çalıştığını kimsenin anlamadığı bir siyasi örgütlenme olarak iş görüyor. Birkaç isim hariç toplumun var olan sorunlarına çözüm üretmek bir yana sorunları derinleştiren açıklamalar yapan DEVA Partili isimlere bir yenisi eklendi.

DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Bilal Çelik sosyal medya hesabından, Göktürk gölet bölgesinde yürüyüş parkurunda yürüyen bir çifti paylaşarak ellerinde 'silah' taşıdıklarını iddia etti. Çarşaflı bir kadının olduğu görüntüyü paylaşan Çelik, basmakalıp bir düşünceyle hemen algı oluşturmaya çalıştı.

f3866117-vdd4hq22w4antgmazwgsl.jpeg

"Bugün Göktürk gölet bölgesinde yürüyüş parkurunda bizzat resmini çektiğim çift ellerinde silahlarla yürüyordu. Kadının elinde kısa namlu silah pek görünmese bile güvenlik müdahale edeceğini söyledi. Ülkenin geldiği durum." ifadelerini kullanan Çelik’in içi boş iddiaları anında çürütüldü.

DEVA Partili ismin hedef gösterdiği çiftin elindeki silahın 'oyuncak' olduğu ve çocuklarına eve götürdüğü öğrenildi. Konuyla ilgili Eyüpsultan Kaymakamlığı'ndan açıklama yapıldı.

Açıklamada "Göktürk Göleti’nde silahla göründüğü ifade edilen şahsa yönelik, 07.08.2023 tarihinde Emniyet mensuplarınca, görüntünün alındığı yerde yapılan kontrol neticesinde; silahın oyuncak olduğu ve başkaca da bir olumsuzluk olmadığı tespit edilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi.

Avukat olduğu anlaşılan Bilal Çelik’in hakka hukuka sığmayan ifadeleri sebebiyle hedef gösterdiği çiftten özür dileyip dilemediği bilinmiyor. Gördüğü her sakallı erkeği ve çarşaflı kadını şiddet ile ilişkilendirme çirkefliğine ise bir türlü deva bulunamıyor!

HABERE YORUM KAT

11 Yorum