1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Denizden Mustafa Kemal çıktı!
Denizden Mustafa Kemal çıktı!

Denizden Mustafa Kemal çıktı!

‘19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’ adlı törenler kapsamında düzenlenen etkinlik çerçevesinde Kadıköy sahiline dalış yapıldı. “Ata'ya Saygı Gençlik Dalışı” adlı dalış sonrası denizden Mustafa Kemal’in posteri çıktı!

19 Mayıs 2022 Perşembe 14:33A+A-

HAKSÖZ HABER

Kemalizm'i yaşatmak için mücadele eden kesimlerin 'törenler' kapsamında yaptıkları, dikkat çekmeye devam ediyor. ‘Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ Kadıköy'de de coşkuyla kutlanıyor! Kadıköy sahiline Mustafa Kemal için dalan dalgıçlar, denizden Mustafa Kemal’in portresi ve Türkiye bayrağı ile çıktı!

Derinlere Saygı Dalış Topluluğu, Türk Balık Adamlar Kulübü ve Piri Reis Üniversitesi tarafından Caddebostan Sahili'nde Ata'ya Saygı Gençlik Dalışı etkinliği düzenlendi.

Denize giren 18 dalgıç, İngiliz Ressam Ned Pamphilon'a ait 'At Sırtında Samsun'da adlı tablo ile Atatürk'ün mavi gözlerini ön plana çıkarılarak çizilen 'Atatürk'ün Gözleri' tablosunun kopyalandığı resim ve Türkiye Bayrağı'nı deniz altında açtı.

Kutlamaları abartan dalgıçlar daha sonra bayrak ve resimleri deniz yüzeyine çıkardı. Suyun içinde meşaleler yakan dalgıçlar, 'İzmir Marşı ve 10. Yıl Marşı' eşliğinde törenlerdeki görevlerini icra etmiş oldular!

mustafa-kemal-deniz-2.jpg

HABERE YORUM KAT

13 Yorum