1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Denizde kum, Ümit Özdağ'da yalan bitmez!
Denizde kum, Ümit Özdağ'da yalan bitmez!

Denizde kum, Ümit Özdağ'da yalan bitmez!

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Ümit Özdağ'ın Suriyeliler hakkında yaptığı “900 bin Suriyeli vatandaşlık almış” açıklamasını yalanlayarak, "bir kez olsun, prof. ünvanına saygılı olup doğrusunu öğrenseydin" dedi.

25 Kasım 2021 Perşembe 13:41A+A-

HAKSÖZ HABER

Irkçılığını siyasi kariyerinin basamak taşı haline getiren Ümit Özdağ yalanlarına devam ediyor. “900 bin Suriyelinin Türkiye vatandaşlığı” aldığını iddia eden Özdağ İçişleri Bakanlığı tarafından yalanlandı.

Irkçı Zafer Partisinin Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Saray rejimi, Türk milletinin 90.8 milyar dolarını 11 milyon sığınmacıya harcadı. Bugün itibariyle en az 900 bin Suriyeliye de Türk vatandaşlığı verdi.”  yalanıyla yeni bir gündem oluşturmaya çalıştı.

Özdağ’ın bu iddialarına yalanlama İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’dan geldi.

Ersoy Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Bir çok söylediğin gibi bu da doğru değil. Keşke bu kadar cesurca yalan beyanda bulunmak yerine bir kez olsun, prof. ünvanına saygılı olup doğrusunu öğrenseydin. Ama siyasetin için her türlü istismara başvuruyorsun. Eminim yalandan yargılanma olsaydı müebbet alırdın.” dedi.

 

mehmet-ersoy-umit-ozdag.jpg

HABERE YORUM KAT

3 Yorum