1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Davutoğlu: Serok Ahmet denmesinden gurur duyuyorum, Bahçeli de Perinçek de duysun
Davutoğlu: Serok Ahmet denmesinden gurur duyuyorum, Bahçeli de Perinçek de duysun

Davutoğlu: Serok Ahmet denmesinden gurur duyuyorum, Bahçeli de Perinçek de duysun

Ahmet Davutoğlu Yüksekova’da yaptığı konuşmada Doğu Perinçek ve Devlet Bahçeli’nin ırkçı tavırlarına ve Kürtlere yönelik dile getirdikleri nefret söylemlerine karşılık verdi.

25 Ağustos 2021 Çarşamba 15:37A+A-

HAKSÖZ HABER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Aydınlık ekibi lideri Doğu Perinçek’in Kürtlere ve Kürdistan bölgesine yönelik sarf ettiği sözlere karşılık veren Davutoğlu, Serok Ahmet denilmesinden hoşnut duyduğunu belirterek, ırkçıların nefret söylemlerinin anlamzılığına vurgu yaptı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kendisine 'Serok Ahmet' denmesinden gurur duyduğunu belirterek, "Bunu Ankara’da duymayan kulaklar da duysun işte gurur duyuyorum. Serok Ahmet denmesinden gurur duyuyorum. Bahçeli de Perinçek de duysun, kim duyarsa duysun. Ben Toroslarda Yörük Ahmet’im, Yüksekova’da Serok Ahmet’im, Balkanlarda Boşnak Ahmet’im” dedi.

Hakkari Yüksekova’da konuşma yapan Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, "Kürt sorunu dahil her bir sorunun halkla birlikte çözüleceğine inanıyoruz. Bu bölgeyi insanların kaçtığı, göçün yaygınlaştığı bir bölge olmaktan çıkaracağız. Bu dağları tekrar hayvancılığın merkezi kılacağız. 'Türkiye'nin İsviçre’si olacağı bir vilayet yapacağız Hakkâri'yi." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

5 Yorum