1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Çorum Özgür Çocuk Kulübü Yaz Sonu Etkinliği Düzenledi
Çorum Özgür Çocuk Kulübü Yaz Sonu Etkinliği Düzenledi

Çorum Özgür Çocuk Kulübü Yaz Sonu Etkinliği Düzenledi

Özgür-Der Çorum Şubesi bünyesinde faaliyet yürüten Özgür Çocuk Kulübü, yaz dönemi etkinliklerini dernek salonunda gerçekleştirdiği bir program ile tamamladı.

22 Ağustos 2016 Pazartesi 14:23A+A-

Mustafa Kerim Üngör, Ramazan Arslan ve Emine Bayram’ın koordinatörlüğünde liseli bayan öğrencilerinde desteği ile hafta içi her gün devam eden faaliyetlerde çocuklara başta Kur’an-ı Kerim olmak üzere, sahih bir Kur’an ve peygamber algısını konu alan dersler,  Esmaü’l Hüsna ve İyilik, Erdemlilik, Doğruluk, Yardımlaşma gibi başlıkları barındıran karakter eğitimi dersleri verildi.

Derneğimizde çocuklar hem oyun tadında derslerle eğlenip hoşça vakit geçirirken, hem de el becerilerini geliştirebileceği etkinliklere imza atıldı.

Topluca yapılan ibadetlerle de çocuklara ''biz bilinci'' kazanmalarına katkı sağlamaya çalışıldı.

Kur’an-ı Kerim ve Türkçe meali ile başlayan programda, çocuklar yaz döneminde öğrendiklerini sergileme fırsatı buldular.

Velilerin ve gönüldaşların katılımının yoğun olduğu programda çocukların sergiledikleri performansları takdir ve beğeni topladı.

Program sonunda çocuklara ve ailelerine ikramlarda bulunuldu. Velilerle karşılıklı görüş alış-verişi yapılarak, etkinliklerin yıl içinde de devam etmesi noktasında temenni ve beklentileri dile getirildi.

cocuk1.jpgcocuk2.jpgcocuk3.jpgcocuk4.jpgcocuk5.jpgcocuk7.jpgcocuk8.jpg

HABERE YORUM KAT

3 Yorum