1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Çocuk yaşta insanlara akıl dışı sorular!
Çocuk yaşta insanlara akıl dışı sorular!

Çocuk yaşta insanlara akıl dışı sorular!

Yine Ümit Özdağ, yine rezalet! 

19 Nisan 2022 Salı 13:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Taciz ve tecavüz gibi mide bulandıran suçların ne olduğunu tam olarak anlayamayacak küçük yaştaki çocuklara izah etmek çok güç. Televizyon ve sosyal platformlar bu meşum hadiselerin olağan şeyler haline gelmesini sağladı. Artık çocuklar dahi bu konulara büyük bir rahatlıkla erişebiliyor.

Erişilebilirlik konu hakkında malumatı da getiriyor ancak burada bir bilgilenme söz konusu değil. Ensest, cinsi sapkınlık vb. şeyler olumsuz olarak değil eğlence unsuru olarak görülmeye başlanıyor!

Bu sebeple en kötüsü bu konularla tanışacaksa dahi uzman insanlar tarafından bilgilendirilerek tanışması gereken küçük yaştaki çocukların durumu. Mültecilere yönelik provokasyonun başını çeken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise mültecileri kötülemek için küçük bir kıza “Hiç tacize uğradın mı?” şeklinde bir soru sorabiliyor!

Bakın buradaki sıkıntı artık mültecilere yönelik nefreti geçmiştir. Türkiye toplumunu küçük zihnindeki bataklığa sürüklemeye çalışan bir zihniyetten bahsediyoruz. Çocuk yaşta insanlara tacizli tecavüzlü soru soracak kadar akıl ve izanı kaybetmiş insanlar sokaklarda gezerek toplumsal kaos oluşturmak istiyor. Siyaseti aşan bu hadise bir emniyet ve hukuk sorunu haline gelmiştir!

HABERE YORUM KAT

7 Yorum