1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Çocuk oyuncaklarına kadar sirayet eden sapkınlık!
Çocuk oyuncaklarına kadar sirayet eden sapkınlık!

Çocuk oyuncaklarına kadar sirayet eden sapkınlık!

Dünya ünlü çocuk oyuncak firması “trans” oyuncak üretimine başladı!

30 Temmuz 2022 Cumartesi 11:30A+A-

HAKSÖZ HABER

İnsanlığı yok oluşa götürme konusunda kararlı olan modern müfsidler üçüncü cins tartışması üzerinden yeni bir insan tanımına ulaşmak istiyorlar. Bugün birçok uluslararası firma üçüncü cins konulu içerik üretimleriyle ifsadı yaygınlaştırmaya çalışıyor.

Oyuncak bebek firması “Mattel” “Barbie” isimli oyuncaklarla yıllardır çocuk yaşta çıplaklığı ve dekolteyi normalleştirmek için oyuncaklar tasarlıyordu. Barbilerin giysi, oyun, çizgi filme varıncaya kadar geniş bir şekilde üretime sokulması yeteri kadar büyük bir bela değilmiş gibi şimdi bir de artık “trans” oyuncak bebek ile karşı karşıyayız!

Mattel isimli firma “kapsayıcılık ve çeşitlilik” olarak tanımladığı proje kapsamında “trans gençlerin” uyum sorununu ortadan kaldırmak için böyle bir şeye gerek görüldüğünü ifade etti. İnsanlık tarihinde sapkınlığın bu kadar yoğun bir çabayla olağanlaştırılmaya çalışıldığı başka bir dönem olmadı…

İnsanı, ahlakı korumak adına fıtratı savunmamız gerekiyor. Yalnızca Müslümanların değil insanlık onuruna sahip olan herkesin mide bulandıran ahlaksızlıklar karşısında durması geleceğin kurtarılması adına vazgeçilmez bir zorunluluk!

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

1 Yorum