1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Cinsi Sapıklığa Emperyal Destek
Cinsi Sapıklığa Emperyal Destek

Cinsi Sapıklığa Emperyal Destek

ABD Ankara Büyükelçiliği uluslararası sapıklık günü dolayısıyla sefaret binasına astığı bayrakla cinsi sapıklığın arkasında olduğunu bir kere daha ilan etti.

17 Mayıs 2020 Pazar 15:46A+A-

HAKSÖZ-HABER

Türkiye’de Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın hutbesiyle bir kez daha tartışılan cinsi sapıklığın kendiliğinden gelişen bir gündem olmayıp, küresel destekle büyüyen bir akım olduğu biliniyor. Nitekim Batı kaynaklı fonlarla desteklenen, küresel medya platformlarıyla teşvik edilen bu ifsad akımının her vesileyle meşrulaştırılmasına, büyütülmesine yönelik çabalar artarak devam etmekte. Bu bağlamda müfsit çevrelerin “Uluslararası Homofobi, Transfobi ve Bifobi Karşıtlığı Günü” adı altında düzenlediği etkinlikler emperyal güçler tarafından yoğun destek görmekte. 

Türkiye’de de önceki yıllarda ‘Onur haftası’ adı altında sokaklara saçılan bu rezilliğin çok geniş ölçüde Batılı diplomat ve siyasetçilerden destek aldığı görülmüştü. İstiklal Caddesinde düzenlenen iğrenç gösterilerde CHP ve HDP milletvekilleri ile birlikte Batılı bazı ülkelerin siyasetçileri ve diplomatik temsilcileri de yer almıştı. Neyse ki, son yıllarda hükümetin yapılan yanlışı fark ederek bu gösterileri yasaklamasıyla bu rezil görüntülerin önüne geçildi ve en azından küresel ifsad dalgasının Türkiye sokaklarına da taşması engellendi.  

Türkiye’deki Amerikan misyonları ise önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da bu kampanyada yerlerini aldılar. Geçtiğimiz yıl Ankara’daki elçilik ve İstanbul’daki konsolosluk binalarına dayanışma adına sapkın akımın kendisi için bayraklaştırdığı gökkuşağı simgesi asılmıştı. Bu yıl da Ankara’daki ABD Büyükelçiliği aynı tutumunu sürdürdü ve elçilik binasına dev bir bayrak asarak sapkın akımın arkasında olduğunu gösterdi.  

HABERE YORUM KAT

2 Yorum